Нов сериал по Stephen King

Интересът към екранизиране на романите на "краля на ужаса" Stephen King винаги е бил голям, но след грандиозния успех на "То", той продължава драстично да нараства, пише cinefish.bg. Няколко продукции се появиха по негови произведения, а новината е, че очакваме сериал по... негово стихотворение.
 
То се казва "The Bone Church" и е писано още през 60-те години, но е публикувано за първи път в списание Playboy през 2009. В него се разказва за авантюрист, който сформира екип, за да издири легендарно място, скрито дълбоко в джунглата. В експедицията са 32 души, но те се натъкват на ужасяваща тайна и само трима оцеляват в крайна сметка.
 
Продуценти на "The Bone Church" ще бъдат Chris Long, продуцирал сериала "Mr. Mercedes" отново по романи на King, и David Ayer, сценарист и режисьор на "Отряд самоубийци". Все още не е обявено дали Ayer ще бъде и режисьор на новия сериал.
 
Иначе докато очакват продължението на "То", феновете на King няма да скучаят. Mike Flanagan, който направи екранизацията по "Играта на Джералд", работи по "Doctor Sleep", продължение на култовия "Сиянието". 
 
Предстои да видим и сериал по "Castle Rock”, в който една от главните роли изпълнява Bill Skarsgård, ужасил ни подобаващо  като клоуна Пениуайз в "То".   

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024