Анимационен сериал по "Бързи и яростни"

Netflix се кани да нанесе поредния си удар, съобщава cinefish.bg. Компанията има договор с DreamWorks Animation Television за оригинални анимационни и семейни програми, а като част от този договор ще започне работа по анимационен сериал "Бързи и яростни". 
 
Новият сериал ще е базиран на популярната поредица на Universal, а изпълнителни продуценти ще са продуцентите на игралните филми – Vin Diesel, Neal H. Moritz и Chris Morgan.
 
Историята ще се върти около тийнейджъра Tony Toretto, който върви по стъпките на своя братовчед Dominic. Младежът и негови приятели са вербувани от правителствена агенция да проникнат в прочута банда за надбягвания, която е свързана с престъпна организация, стремяща се към световна доминация.
 
"Нямаме търпение да започнем работа по анимационния "Бързи и яростни". Игралната поредица е феномен по целия свят, обожаван от зрителите на всички възрасти. В анимационните серии ще има всичко от екшъна, хумора и останалите отличителни качества на игралните филми", заяви шефката на подразделението на Netlix за семейни забавления Melissa Cobb.
 
"Бързи и яростни" е най-успешната и най-продължителната поредица в историята на Universal. Осемте филма са спечелили досега над 5 милиарда долара по света. Следвашият филм с Dwayne Johnson и Jason Statham предстои да излезе през юли 2019, а през следващите две години ще са премиерите на девета и десета част.

Свързани новини

"Пристигане в Америка 2" излиза през '20

13.02.2019

Два родни филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

Nicolas Cage е подложен на мутация

24.01.2019

Ето кои са номинациите за Оскар 2019

23.01.2019

Downey Jr. приключва с Отмъстителите?

08.01.2019

Коментари