Нови попълнения в "Топ Гън 2"

Вече започнаха снимките на дългоочакваното продължение на "Топ Гън", информира cinefish.bg. Tom Cruise и Val Kilmer се завръщат отново към своите култови роли на Maverick и Iceman, но тепърва предстоят да бъдат обявени още имена от актьорския състав. 
 
С най-голям интерес се очаква кой ще играе порасналият син на героя на Anthony Edwards – Goose, който загина в оригиналния филм. Трима млади актьори са фаворити за ролята: Nicholas Hoult, Glen Powell и Miles Teller.
 
 
Изборът зависи изцяло от Cruise, режисьора Joseph Kosinski и продуцента Jerry Bruckheimer, които трябва скоро да обявят своето решение. Като че ли с най-големи шансове от звездата от "Камшичен удар" Teller, който се снима в предишния филм на Kosinski "Only the Brave". От друга страна Powell и Hoult са достатъчно популярни и няма да се откажат от подобна голяма роля.
 
В тази връзка сега всички се питат дали няма да видим в "Топ Гън: Maverick" и Meg Ryan. Тя играеше съпругата на Goose в първия филм и ако в продължението нейния син ще има важна роля, логично е да видим и нея на екрана.    

Свързани новини

"Възвишение" излиза на Блу рей

12.11.2018

Без Taron Egerton в следващия "Kingsman"

09.11.2018

Стефан Командарев с нов филм

07.11.2018

Ridley Scott подготвя "Гладиатор 2"

06.11.2018

"Вездесъщият" в кампания за "Оскар"

30.10.2018

Коментари