Jennifer Lopez в първи трейлър на "Second Act" (видео)

Jennifer Lopez никога няма да се остави да я подценяват. Когато колега на нейната героиня в комедията "Second Act" й заявява, че "за жена на твоята възраст няма да ти е лесно да си намериш работа", това определено й действа стимулиращо. И, разбира се, задейства поредица от невероятни събития, които ще покажат, че той е далеч от истината.
 
 
Новият филм е нещо като компилация между култовата комедия с Melanie Griffith "Работещо момиче" и "Петзвезден романс", един от последните хитове на Lopez. Режисьор е Peter Segal, направил поредица от успешни комедии с Adam Sandler ("50 първи срещи", "Психаротерапия"), както и сполучливата пародия "Умирай умно" със Steve Carell.
 
J.Lo е в ролята на Maya, 40-годишна жена, опитваща се да преодолее разочарованието на несбъднатите си мечти. Но ето, че се случва чудото. Благодарение на фалшива диплома от бизнес университет, подправени снимки с Barack Obama и несъществуващо пътуване до Килиманджаро, пред Maya се откриват много нови възможности. Така тя се сдобива с нова работа и с лъскав офис с убийствена гледка, в комплект с още по-разкошен апартамент.
 
Lopez е сред продуцентите на тази романтична комедия, в която участват още Leah Remini, Milo Ventimiglia, Vanessa Hudgens и Treat Williams. Премиерата й е на 21 ноември. 

Свързани новини

Stallone подготвя "Непобедимите 4"

09.07.2019

Новият “Цар Лъв” тръгва по кината

01.07.2019

Почина актьорът Max Wright от "ALF"

27.06.2019

Sylvester Stallone е готов за "Rambo 6"

18.06.2019

Sylvester Stallone готви сериала "Cobra"

07.06.2019

Коментари