James Bond ще си остане мъж

Indiana Jones може и да се превъплъти в женски образ след някоя и друга година, но подобно нещо няма да се случи с добрия стар James Bond, пише cinefish.bg. Много се изговори напоследък дали ще видим женски вариант на най-прочутия шпионин в киното, но изпълнителната продуцентка на поредицата Barbara Broccoli обяви, че това няма се случи скоро.
 
"Bond е мъж. Той е представен като мъж и мисля, че ще си остане такъв", заяви в скорошно интервю дъщерята на покойния Albert Broccoli, който е продуцент на поредицата от самото й начало през 60-те. Тя допълва, че няма смисъл да превръщаме един мъж в жена, но в бъдещите филми ще има повече женски образи, които да се вписват адекватно в историята.
 
"Bond е създаден през 50-те като литературен герой, така че в неговото ДНК са заложени принципи, които не могат да бъдат променени", сподели още Broccoli. Това че няма да имаме женски Bond, няма да намали присъствието на дамите в новите филми от поредицата. Дори продуцентката настоява, че ролите на жените са се променили много за последните години.
 
"Мисля, че с включването на Daniel Craig в ролята, женските образи станаха много по-адекватни на времената, в които живеем", твърди Broccoli. Очакваме да разберем повече за партньорките на Craig в новия епос за Bond, чийто снимки предстоят догодина. 

Свързани новини

Ryan Reynolds в нова игрова адаптация

10.10.2018

Henry Cavill няма да е повече Супермен

14.09.2018

Единайсет наши филма на CineLibri 2018

11.09.2018

Отпадна новата категория за "Оскар"

07.09.2018

CineLibri с новия филм на Terry Gilliam

03.09.2018

Коментари