Ново начало за "Заразно зло"

След шест успешни филма и милиони фенове по целия свят, Constantin Film като че ли постигна прекалено много с поредицата "Заразно зло". Първият филм излезе през 2002, а последната официално обявена като финална част – само преди две години. Но след като приходите и от нея не бяха малко, е време за ново начало.
 
Компанията обяви, че режисьорът Johannes Roberts ("47 метра дълбочина") е избран да подготви сценария и да режисира следващия филм от поредицата. Снимките трябва да започнат през 2019. На този етап не се споменават никакви подробности за сюжета, но той явно ще излезе от рамките на екшън жанра.
 
Това ще е и съществената разлика с предишните филми, в които Milla Jovovich сритваше задниците на всевъзможни зомбита и чудовища. Новата глава ще набляга повече на хорър елементите, които Roberts доказа, че владее добре и успя да наплаши доста зрители с изненадващия хит "47 метра дълбочина".
 
Определено звучи като съвсем ново начало на поредицата спечелила 1,2 милиарда долара досега. Очакваме в скоро време да научим и повече подробности за изцяло новия актьорски състав. 

Свързани новини

Sylvester Stallone готви сериала "Cobra"

07.06.2019

Robert Pattinson е новият Батман

04.06.2019

Arnold Schwarzenegger с рап дебют

03.06.2019

"Доза щастие" по кината през ноември

23.05.2019

Ще ни зарадват ли с "Умирай трудно 6"?

19.04.2019

Коментари