Kate Winslet и Saorise Ronan в страстна афера

Две от най-големите британски актриси ще си партнират за първи път на екрана, пише cinefish.bg. Kate Winslet и Saorise Ronan ще участват в любовната драма "Ammonite", вдъхновена от историята на палеонтоложката Mary Anning. Неин сценарист и режисьор ще е Francis Lee, чийто предишен филм е фестивалният фаворит "God’s Own Country".
 
Действието във филма ще се развива през 1840 във Великобритания и ще разказва за скандалната връзка между Anning (Winslet) и богата дама от висшето общество в Лондон (Ronan), за която тя приема да се грижи. Снимките ще започнат през март 2019, а сред продуцентския екип са имена, работили по успешни британски филми като "Речта на краля", "Лъв: стъпки към дома" и "Лейди Макбет".
 
Предишният филм на Lee, "God’s Own Country" за страстната връзка между двама млади фермери, предизвика истинска сензация при премиерата си на фестивала в Сънданс. Той се радваше на невероятен отзвук сред критиците, бе отличен с няколко фестивални награди и дори с номинация за БАФТА за най-добър британски филм.

Свързани новини

Downey Jr. приключва с Отмъстителите?

08.01.2019

"Златен глобус" 2019 - победителите

07.01.2019

Виж 15-те претенденти за музикален Оскар

04.01.2019

Johnny Depp се сбогува с Jack Sparrow

03.01.2019

Jodie Foster с римейк на "Жена на война"

12.12.2018

Коментари