Robert Downey Jr. приключва с Отмъстителите?

Само след няколко месеца предстои дългоочакваната премиера на четвъртия филм за супер отбора на Marvel – Отмъстителите, пише cinefish.bg. Говори се, че "Endgame" ще бъде кулминацията на всички филми дотук и ще постави ново начало във вселената на популярните супер герои.
 
В тази връзка се очаква немислимото за феновете – да се сбогуваме с поне един от легендарните герои на Marvel. Вече бе съобщено, че договорите на Chris Evans (Капитан Америка) и Chris Hemsworth (Тор) изтичат с четвъртия филм за Отмъстителите. Сега се оказва, че трябва да добавим и Robert Downey Jr. към този списък.
 
Разбира се, това съвсем не означава, че Tony Stark, Steve Rogers и Thor ще се простят с живота си в "Endgame". Не можем да си представим, че Marvel ще са готови да убият трима от оригиналните Отмъстители в един филм. Все пак напълно е възможно да започнат преговори с трите звезди за подновяване на договорите им.
 
От друга страна ще се навършат 13 години, откакто Downey Jr. за първи път се появи в костюма на Tony Stark в "Железният човек". За всички е ясно, че той няма как вечно да играе тази роля. И при положение, че говорим за ново начало на поредицата, възможно ли е то да не включва оригиналния Железен човек? 
 
Дали "Endgame" ще е сбогуването на Downey Jr. с ролята, благодарение на която отново се завърна на върха в Холивуд? Ще трябва да се запасим с още малко търпение, премиерата на бъдещия хит е на 26 април.

Свързани новини

"Доза Щастие" влиза в учебната програма

19.11.2019

Lady Gaga в нов филм на Ridley Scott

13.11.2019

Задава се нов "Писък"

08.11.2019

Готвят филм за Bee Gees

01.11.2019

Placebo подариха песен на наш филм

29.10.2019

Коментари