"Пристигане в Америка 2" излиза през лятото на 2020

Отдавна се говори за продължение на комедията с Eddie Murphy, превърнала се в един от най-успешните му хитове през 80-те, пише cinefish.bg. Ето че сега Paramount обявиха официалната премиерна дата на "Пристигане в Америка 2" - тя ще се състои на 7 август 2020.
 
Craig Brewer, с когото Murphy работи по "Dolemite Is My Name", ще е режисьор на все още неозаглавеното продължение. 
 
Прочутият комик ще видим отново в ролята на Akeem – африкански принц, отказал се от отегчителен брак в своята държава и озовал се в "Куинс", където под прикритие издирва жена със силен характер, която ще стане негова съпруга.
 
 
В продължението Akeem научава шокиращата новина, че има свой отдавна изгубен син. Така той трябва отново да се завърне в Америка и да открие своя наследник, който ще е следващия владетел на Замунда.
 
Kenya Barris ("Girls Trip") е автор на последната версия на сценария, подготвян от Barry Blaustein и David Sheffield, които са сценаристи на оригиналния филм. Murphy ще е и продуцент, заедно с Barris и Kevin Misher.
 
Надяваме се скоро да разберем кога ще стартират снимките. Очаква се в продължението да се завърнат Arsenio Hall, който играеше най-довереният приятел на принца, Shari Headley, която предизвика интереса на Akeem, John Amos, който видяхме като нейния баща, и James Earl Jones, който играеше краля на Замунда.  

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024

Комедията ''Голо оръжие'' се завръща

07.03.2024