"Господарка на злото 2" излиза този октомври

"Дисни" явно са уверени в успеха на продължението на "Господарка на злото". Затова и вместо обявената предварително премиера през май 2020г. приказката с Анджелина Джоли ще излезе доста по-рано – през тази есен, пише cinefish.bg. Точната дата е 18 октомври.
 
 
По принцип дните преди Хелоуин са доста нежелани за важни премиери и по това време големите студиа не рискуват да пускат филмите, на които възлагат надежди за силен боксофис. Но явно това вече няма да бъде така, след изненадващия успех на "Хелоуин" през миналата година. Филмът, отбелязал голямото завръщане на Джейми Лий Къртис в култовата поредица, стартира с над 76 милиона за първия си уикенд на екран в САЩ.
 
Сега "Дисни" се надяват "Maleficent: Mistress of Evil", както ще бъде пълното заглавие на продължението, да се представи поне на същото ниво. По това време обаче предстоят други два хита – все още неозаглавен филм на Blumhouse и новата анимация "Семейство Адамс".
 
Хоаким Рьонинг ("Карибски пирати: Отмъщението на Салазар") е режисьор на новия филм, в който Джоли се завръща към ролята на Злодеида. Нейната героиня заедно с бъдещата кралица Аврора (Ел Фанинг) ще се сблъскат с нови опасни врагове. Участват още Харис Дикинсън, който ще замени Брентън Туейтс в ролята на принц Филип, Чиуетел Еджиофор и голямата Мишел Пфайфър.

Свързани новини

Снимат "Матрицата 4"

22.08.2019

Още неиздавани песни на George Michael

16.08.2019

Stallone и Lundgren отново заедно

06.08.2019

Jennifer Lopez е Кръстница на мафията

31.07.2019

Снимат "Индиана Джоунс 5" догодина

30.07.2019

Коментари