"Измамна реалност" на Стойчо Керев тръгва на турне

Истински фурор предизвика последният филм на Стойчо Керев, който ще има своята премиера и единствена прожекция в София, на 5 април в зала 1 на НДК. Билетите за "Измамна реалност" бяха разпродадени за по-малко от месец. "Приятно сме изненадани от интереса и благодарим сърдечно на всички, които вярват в нас и ни подкрепят. Защото посещението на хората показва именно това - подкрепа на проекта ни."
 
 
Един от основните участиници във филма е популярният и обичан от публиката режисьор Теди Москов. Неговите думи и разсъждения в лентата са повече от силни и въздействащи. Фокус групата гледала "Измамна реалност", определи репликата на Теди Москов "Думите са най-силното оръжие на лицемерието", като една от най-въздействащите.
 
Талантливият диригент Йордан Камджалов носи енергията на по-новото поколение хора на изкуството във филма и на моменти поставя под въпрос много от парадигмите на света, в който живеем. Познатите на аудиторията Лъчезар Филипов и Бойко Рангелов предизвикват с открит диалог, а историкът Веселина Вачкова и Александър Димитров са до болка откровени в тезите си.
 
"Всички тези хора ни показват, че има смисъл. И въпреки света, в който живеем, има личности, които не са просто консуматори, души, които не вярват сляпо на всичко, което им се казва. Тези светли същности са готови да мислят и разсъждават върху всичко, което ни се случва в тази реалност", разказва Стойчо Керев.
 
Поради големия интерес, екипът избра да тръгне на турне из страна с филма си. Първата спирка след София ще бъде в Бургас на 10 май, Пловдив на 26 май, следва Варна на 31 май във Фестивалния комплекс, Русе на 1 юни и Велико Търново на 8 юни. "Водят се разговори за срещи със зрителите от Стара Загора и Благоевград, както и други градове от страната, които ще бъдат обявени в уебстраницата на проекта и социалните мрежи", завършва Керев. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024