Chris Hemsworth е следващият James Bond?

Още откакто Daniel Craig обяви, че Bond 25 ще бъде неговия последен филм за прочутия британски шпионин, започнаха прогнозите и залаганията кой ще заеме неговото място, пише cinefish.bg. Сред най-коментираните имена са тези на Idris Elba, Tom Hiddleston, Tom Hardy, Armie Hammer и дори на една дама – бившото момиче на Bond в "Казино Роял" Eva Green. Вече имаме още един кандидат за ролята – Chris Hemsworth.
 
Той може да е австралиец (и скандинавски бог), но явно е готов да играе прочутия британец. В свое скорошно интервю Hemsworth е запитан дали има желание да се превъплъти в агент 007. Той отговаря, че вече има в биографията си филм, който може да бъде приеман като истинско "прослушване за ролята". Той визира хита на Ron Howard "С пълна газ". В него актьорът играе прочутия английски автомобилен състезател и плейбой James Hunt.
 
"Докато снимахме "С пълна газ" някой намекна, че ще бъда идеален за ролята на Bond. Помислих си: Чудесно, смятайте тогава това участие за моето послушване. Не мисля, че има актьор, който да не иска да играе ролята на James Bond. Много бих искал и аз да я получа", споделя звездата от "Тор". Все пак той е наясно, че образът му на един от Отмъстителите няма как да бъде пренебрегнат при взимането на това съдбоносно решение. А и кандидатите за ролята са прекалено много.
 
Междувременно снимките на новия Bond започнаха скоро, а премиерата му очакваме точно след една година. Hemsworth пък ще се завърне като Тор в "Отмъстителите: Краят", чиято премиера очакваме на 26 април.

Свързани новини

Снимат "Матрицата 4"

22.08.2019

Още неиздавани песни на George Michael

16.08.2019

Stallone и Lundgren отново заедно

06.08.2019

Jennifer Lopez е Кръстница на мафията

31.07.2019

Снимат "Индиана Джоунс 5" догодина

30.07.2019

Коментари