Robert Pattinson ще бъде Батман в нова трилогия

Неофициалната новина е вече официалнa: Robert Pattinson е новият Батман в бъдещия хит на Matt Reeves, съобщава cinefish.bg. След последния скрийнтест звездата от "Здрач" надделя над другия фаворит за ролята – Nicholas Hoult. Какво следва оттук нататък?
 
Идеята на Warner Bros. е договорът на Pattinson да включва клауза за още два филма. Явно дългоочакваният проект ще постави началото на нова трилогия. А това е съвсем в реда на нещата, както е логично и студиото да се застрахова предварително и да уточни хонорара на своята звезда. 
 
Още през 2017 Reeves подписа договор, че ще е сценарист и режисьор на следващ филм за пазителя на Готъм сити и след това сподели, че има идея за нова трилогия. Разбира се, всичко ще зависи от успеха на първия филм.
 
За момента всички детайли за сюжета са строго засекретени. Все пак е ясно, че версията на Pattinson няма да има нищо общо с героя, представен от Ben Affleck в "Батман срещу Супермен" и "Лигата на справедливостта". На двата филма се възлагаха големи надежди, но те съвсем не ги оправдаха. 
 
Говори се, че Reeves ще ни представи един различен Батман. Той ще е доста по-млад, а освен това ще е детектив в подобие на криминалните ноар класики. Според някои информации, действието ще се развива през 90-те.
 
Освен това Reeves потвърди, че Батман ще се изправи срещу няколко злодея. И макар че за момента няма официално потвърждение, упорито се говори, че сред тях ще са Пингвина и Жената котка.
 
Тепърва ще научаваме още подробности за този проект. Снимките трябва да започнат в началото на следващата година, а премиерата е предвидена за 25 юни 2021.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024