Robert Pattinson ще бъде Батман в нова трилогия

Неофициалната новина е вече официалнa: Robert Pattinson е новият Батман в бъдещия хит на Matt Reeves, съобщава cinefish.bg. След последния скрийнтест звездата от "Здрач" надделя над другия фаворит за ролята – Nicholas Hoult. Какво следва оттук нататък?
 
Идеята на Warner Bros. е договорът на Pattinson да включва клауза за още два филма. Явно дългоочакваният проект ще постави началото на нова трилогия. А това е съвсем в реда на нещата, както е логично и студиото да се застрахова предварително и да уточни хонорара на своята звезда. 
 
Още през 2017 Reeves подписа договор, че ще е сценарист и режисьор на следващ филм за пазителя на Готъм сити и след това сподели, че има идея за нова трилогия. Разбира се, всичко ще зависи от успеха на първия филм.
 
За момента всички детайли за сюжета са строго засекретени. Все пак е ясно, че версията на Pattinson няма да има нищо общо с героя, представен от Ben Affleck в "Батман срещу Супермен" и "Лигата на справедливостта". На двата филма се възлагаха големи надежди, но те съвсем не ги оправдаха. 
 
Говори се, че Reeves ще ни представи един различен Батман. Той ще е доста по-млад, а освен това ще е детектив в подобие на криминалните ноар класики. Според някои информации, действието ще се развива през 90-те.
 
Освен това Reeves потвърди, че Батман ще се изправи срещу няколко злодея. И макар че за момента няма официално потвърждение, упорито се говори, че сред тях ще са Пингвина и Жената котка.
 
Тепърва ще научаваме още подробности за този проект. Снимките трябва да започнат в началото на следващата година, а премиерата е предвидена за 25 юни 2021.

Свързани новини

Sylvester Stallone е готов за "Rambo 6"

18.06.2019

Sylvester Stallone готви сериала "Cobra"

07.06.2019

Arnold Schwarzenegger с рап дебют

03.06.2019

"Доза щастие" по кината през ноември

23.05.2019

Ще ни зарадват ли с "Умирай трудно 6"?

19.04.2019

Коментари