Номинираната за Оскар анимация "За душата" от днес е по кината

Открийте за какво всъщност копнее душата ви! 
 
Днес на голям екран излиза хитовата анимация на Pixаr и Disney "За душата" ("Soul"). Филмът спечели две награди "Златен глобус" и има три номинации за "Оскар", като прогнозите са, че именно това анимационно приключение ще получи голямата награда тази година. 

Кои са филмите с номинация за Оскар 2021 

Филмът ни отвежда на едно невероятно пътешествие, за да намерим отговор на едни от най-важните въпроси на живота - Какво определя нашата същност и характер? Откъде идват нашите страсти? Имат ли цена нашите мечти и къде се крие радостта от живота?
 
Анимацията ни запознава с Джо Гарднър – учител по музика в средно училище, който получава шанса на живота си, да свири в най-добрия джазклуб в града. Но една грешна стъпка го изпраща от улиците на Ню Йорк до "Великото преди" – фантастично място, в което новите души получават своите характери, странности и интереси, преди да се отправят към Земята. Твърдо решен да се завърне към живота си, Джо се съюзява със своенравната 22 – душа, която никога не е разбирала привлекателността на човешките преживявания. Докато Джо отчаяно се опитва да покаже на 22 – душа какво е хубавото на живота, той ще открие отговорите на едни от най-важните екзестенциални въпроси. 
 
Не забравяйте, че "животът е пълен с възможности, само трябва да знаете къде да гледате". "За душата" ексклузивно от 19 март в кината на 2D и 3D. 
 

Свързани новини

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024

Тъмната страна на историята

10.04.2024