Първи трейлър на "Etarnals" - новите супергерои на Marvel

Вселената на Marvel се разширява с чисто нова сага. "Etarnals" ("Вечните") е с премиера на 5 ноември, като вече имаме и първи трейлър. 

Видеото не ни дава много подробности за сюжета, но носи духа и атмосферата на новото комикс приключение: 

Историята разказва за вечни създания - раса от безсмъртни същества, които са живели на Земята и са създали нейната история и цивилизация.През всички изминали векове те остават в сянка и никога не се намесват пряко в човешките дела. До този момент. Следвайки събитията от Отмъстителите: Краят, неочаквана трагедия принуждава Вечните да се разкрият и да се обединят срещу най-древния враг на човечеството - Девиантните.

Режисьор на "Etarnals" е Клоу Чжао, която триумфира с филма си "Земя на номади". Също така, тя е съавтор на сценария, който естествено е базиран на комиксите на Marvel. Тя споделя: "Беше страхотно преживяване да работя с екипа на Marvel. Трябва да съм внимателна, като казвам „моята визия“, въпреки че искам всички да знаят, че студиото напълно ме подкрепи в това, което аз искам да направя. Но също така, хората трябва да са наясно, че получих помощ от невероятен екип, включващ някои от най-талантливите артисти в света. Наистина беше необходимо „цяло село“, за да направим този филм, но те ме оставиха да ги водя."   

Оскари 2021: Без награда за Мария Бакалова, триумф на "Земя на номади"

"Вечните" впечатлява и със забележителен и многообразен актьорски състав. В главните роли са Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Анджелина Джоли като свирепия воин Тена, Джема Чан като обичащата хората Серси, Кумейл Нанджиани като притежаващия космически сили Кинго, Лорън Ридлоф като супер бързата Маккари, Брайън Тайри Хенри като интелигентния изобретател Фастос, Салма Хайек като мъдрата духовна лидерка Аяк, Лиа Макхю като вечно младата стара душа Спрайт, Дон Лий като могъщия Гилгамеш и Бари Киогън като сдържания самотник Друиг. Станалият известен с ролята си на Джон Сноу в "Игра на тронове" Кийт Харингтън се превъплъщава в Черния рицар Дейн Уитман, който не е част от Вечните. 

Свързани новини

Уди Харелсън със странна семейна история

14.08.2023

Виетнам забрани "Барби"

03.07.2023

Ето кой ще се превъплъти в иконата Гунди

05.06.2023

Мерил Стрийп спечели престижна награда

28.04.2023

Мел Гибсън също почете Христо Живков

06.04.2023