Плеяда холивудски звезди идват в България

Актьорът Илайджа Ууд, добил световна слава с ролята си на хобита Фродо в трилогията "Властелинът на пръстените", ще пристигне в България до броени дни.
 
Той идва у нас, за да се включи във филма "Токсичният отмъстител". Снимките вече започнаха край София. Освен Ууд, в лентата участва популярният актьор Питър Динклидж, известен като мъдрия Тирион Ланистър от сериала "Игра на тронове". Сюжетът разказва историята на портиера Уинстън, който пада в яма с токсични отпадъци, тялото му се деформира и се превръща в героя Токси. Ууд е в ролята на доведения син на Динклидж. 
 
Освен тях, във филма ще играе и холивудската звезда Кевин Бейкън, участвал в десетки продукции, сред които "Аполо 13", "Оглупели от любов" и "Х-мен: Първа вълна". Във филма ще участват още Джейкъб Трембли и носителката на БАФТА Тейлър Пейдж, която вече е в България.
 
В продукцията ще участва и Джулия Дейвис, играла в "Наистина любов", Джонатан Койн и Сара Найлс, пише dir.bg. 
 
"Токсичният отмъстител" ще бъде нова версия на едноименната лента от 1984 г. Неин режисьор този път е Мейсън Блеър. Филмът ще проследи приключението на Уинстън, който е обикновен портиер в здравна компания. Той е диагностициран с тежко заболяване, за чието лечение са нужни много пари. Алчните му работодатели отказват да му помогнат и Уинстън решава да ги ограби. След това пада в кофа с токсични отпадъци и се превръща в деформираното чудовище Токси, което върши добрини и се опитва да даде заслуженото натези, които някога са му навредили. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024