Актрисата Линдзи Лоън съобщи прекрасна новина

Актрисата Линдзи Лоън вече не е лошо момиче.

Звездата от филмите "Капан за родители", "Гадни момичета" и други чака достатъчно дълго и ето че намери своята половинка в живота. В социалните мрежи Лоън обяви, че ще се омъжи за приятеля си - финансиста Бадер Шамас.

35-годишната актриса пише в Instagram: "Любов моя. Моят живот. Моето семейство. Моето бъдеще" и пусна снимка с годежния пръстен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от E! News (@enews)

 

Линдзи, която се прочу още като дете, а впоследствие последваха няколко трудни години, включително с престой по клиники за зависимости, изглежда много щастлива на снимката. Феновете й я поздравяват горещо за щастливото събитие. 

Линдзи се среща с финансиста Бадер Шамас от близо две години. Двамата са се запознали в Дубай. Той е далече от шоубизнеса, тъй като е зает да управлява фондове на хора с крупни капитали в Credit Suisse. Той потвърди за годежа, като ретуитна съобщението на годеницата си в Twitter, пише People.

Това е вторият годеж на Линдзи Лоън. Преди това тя беше сгодена за руския милионер Егор Тарабасов, но се разделиха през 2016 г. и до сватба не се стигна. 

Свързани новини

Топ 10 на най-досадните знаменитости

13.03.2014

Lindsay Lohan затъва все повече

21.02.2013