Ставаме свидетели на най-великото убийство досега

Кой не обича криминални мистерии? А какво по-добро от мистерия с убийства, развиваща се на фона на една от най-известните мистерии с убийство в света? 
 
Този октомври, само в кината, плеяда от звезди, начело с носителите на „Оскар“ Сам Рокуел, Сърша Ронан и Ейдриън Броуди ще ни отведат в Лондон през 50-те години на ХХ в., където ще ни направят свидетели на пленяващата „кой го направи“ комедия "Вижте как бягат". Готови ли сте за най-великото убийство досега?
 
В лондонския Уест Енд подготовката за осъществяване на киноверсия на успешната театрална пиеса "Капан за мишки" рязко приключва, след като прочутият, но не особено благовъзпитан холивудски режисьор на филма, е убит. Когато отегченият от живота инспектор Стопард (Сам Рокуел) и пълната с енергия новобранка полицай Стокър (Сърша Ронан) се заемат със случая, двамата потъват в изпълнения с редица чудатости свят на бляскаво нечистия театрален ъндърграунд и трябва да преодолеят своите крещящи различия, за да успеят разкрият убиеца, преди да е станало твърде късно.
 
 
Вдъхновен от реалния успех на "Капан за мишки" на легендарната Агата Кристи, която е най-дълго играната постановка в света с над 27 хил. представления, "Вижте как бягат" умело комбинира истина и измислица и ще предложи на зрителите в киносалоните паметна мистерия, гарнирана с изключително интелигентно чувство за хумор и носеща уникалната атмосфера на Лондон от 50-те.
 
Режисьор на "Вижте как бягат" е носителят на БАФТА Том Джордж (This Country), по сценарий на Марк Чапъл (Flaked). Освен Сам Рокуел, Сърша Ронан и Ейдриън Броуди, атрактивният актьорски състав включва Дейвид Ойелоуо, Рут Уилсън, Харис Дикинсън, Рийс Шиърсмит, Чарли Купъл, Пърл Чанда, Пипа Бенет-Уорнър, Шон Клифърд, Джейкъб Форчън-Лойд и др. Продуценти са Деймиън Джоунс (The Iron Lady) и Джина Картър (Bright Young Things). 
 
Ставаме свидетели на най-великото убийство досега – "Вижте как бягат", от 21 октомври само в кината.
 

Свързани новини

Какво ще направите?

27.03.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024