Кино

21.03.202312:04

Сериалът "Властелинът на пръстените" обяви нови лица в каста

Средната земя има нови жители. Актьорите Сиаран Хиндс, Рори Киниър и Таня Муди се присъединиха към актьорския състав на "Властелинът на пръстените: Пръстените на властта" преди старта на втория сезон на сериала, обяви Prime Video. Хайндс, Киниър и Мууди ще участват в предстоящия сезон, който в момента се снима в Обединеното... прочети още »
16.03.202312:59

"Ваклуш" с премиера на София Филм Фест

Документалният филм "Ваклуш" е сниман в периода 1994-2022 г. и съдържа непоказвани архивни кадри от живота на известния духовен водач Ваклуш Толев. Филмът е посветен на 100 годишнината от неговото рождение и представлява разказ за житейския път и идеите на една от най-енигматичните личности на България.   Премиерата на... прочети още »
16.03.202309:15

Матю Макконъхи и Уди Харелсън играят себе си в нов сериал

Актьорите Матю Макконъхи и Уди Харелсън отново ще си партнират на телевизионния екран, като този път те ще играят версия на самите себе си. Както съобщава сп. Variety, кино звездите, които са истински приятели в живота, започват сниките на нов сериал на Apple TV+, създаден от носителя на наградата "Еми" Дейвид Уест Рийд. ... прочети още »
15.03.202315:02

Куентин Тарантино е на път да снима последния си филм

Култовият режисьор Куентин Тарантино, който стои зад някои от най-разпознаваемите филми от последните три десетилетия, сред които "Криминале", "Убий Бил" и "Имало едно време в Холивуд", работи върху сценария на десетия си филм. Източници на The Hollywood Reporter казват, че това може би ще бъде неговият... прочети още »
13.03.202308:24

"Всичко навсякъде наведнъж" с пълна доминация на Оскарите

Фентъзи кунг-фу комедията "Всичко навсякъде наведнъж" спечели общо седем награди Оскар, включително за филм на годината.   Лентата отбеляза историческия хеттрик като доминира в категориите филм, режисура и сценарий - нещо, което и прогнозите преди церемонията сочеха, че ще се случи. "Няма добър филм без екип, тази... прочети още »
10.03.202309:25

Кой ще спечели Оскарите тази неделя – финални прогнози

Голямата вечер на холивудското кино е тази неделя, 12 март, когато в "Долби Тиатър" за 95-ти път ще бъдат раздадени най-престижните американски кино награди - Оскарите. Ето финалните прогнози кои ще са фаворитите на вечерта: Според експертите от сп. Variety големият победител ще бъде независимият филм "Всичко навсякъде... прочети още »
08.03.202313:22

Лео Меси става герой в нова анимационна поредица

Нов оригинален анимационен сериал, вдъхновен от аржентинската футболна звезда Лионел Меси е в процес на разработка от Sony Music Entertainment. Емоционалната поредица ще изобрази Меси като дете, сблъсквайки се с препятствия, докато пътува във видеоигра. Продуциран за деца и юноши, а и подходящ за цялото семейство, сериалът ще... прочети още »
06.03.202313:58

Страх и смях с "Привидения в къщата" през юли в кината

Това лято само в кината ще гостуваме на "Привидения в къщата" – страховита, но и много забавна призрачна мистерия, вдъхновена от едноименната, изключително популярна и обичана атракция в Дисниленд.    Ще се запознаем с майка и нейния син, които наемат колоритен екип от "експерти" по духове, за да им... прочети още »
02.03.202316:49

"Писък" се завръща с шестата и най-кървава част

На 10 март правилата се променят. Хорър иконата Гоустфейс се завръща на големия екран с "Писък 6" и за първи път ще се отправи към "града, който никога не спи", за най-напрегнатата и кървава част от иконичната поредица до момента.   Сестрите Саманта (Мелиса Барера) и Тара Карпентър (Джена Ортега), както и... прочети още »
01.03.202312:03

Заминаваме в Италия за най-лудото моминско парти с "Книга за...

Кинолегендите Даян Кийтън, Джейн Фонда, Кандис Бъргън и Мери Стийнбърджън се завръщат на големия екран за нова, незабравима порция любов и забавление в "Книга за възрастни: Глава втора" – дългоочакваното продължение на хита им Книга за възрастни, който през 2018 покори сърцата на зрителите по цял свят.    Този... прочети още »
27.02.202312:38

Продуцентите и актьорите в Холивуд раздадоха наградите си - ето...

На две отделни церемонии през уикенда Гилдиите на продуцентите и на актьорите в Холивуд раздадоха наградите си, седмица преди кулминацията на наградния сезон - Оскарите.   Нзависимият хит "Всичко навсякъде наведнъж" се очертава като големият фаворит, след като спечели водещите награди и на двете церемонии. Филмът, който... прочети още »