Кино

03.06.201412:17

"Демоните на Да Винчи“ продължен за трети сезон

Третият сезон на историческия фентъзи сериал "Демоните на Да Винчи“ бe одобрен. Сериалът създаден от David S. Goyer и продуциран от Adjacent Productions проследява "неразказаната” история на най-великия гений в света Леонардо да Винчи по време на бурната му младост в ренесансова Флоренция.   Към екипа на... прочети още »
02.06.201414:22

Jolie: "Maddox прилича на мен повече от биологичните ми...

Носителката на Оскар Angelina Jolie в най-новото си интервю разкрива, че от всички деца най-много прилича на нея осиновеният й син Maddox, пише бгнес.   38-годишната холивудска актриса и 50-годишният Brad Pitt имат шест деца - три осиновени и три биологични. "Струва ми се, че децата се раждат с характера, който ще имат и като... прочети още »
30.05.201416:24

Дъщерята на Bruce Willis и Demi Moore протестира гола (снимки 18+)

Scout Willis, дъщеря на актьорите Bruce Willis и Demi Moore, публикува свои голи снимки, с която протестира срещу цензуриращата политика на Инстаграм. Ако сте на възраст 18+, можете да видите оригиналите, като цъкнете на снимките.     Тя се разходи гола до кръста из улиците на Ню Йорк, а фотографията излезе на... прочети още »
29.05.201410:43

“Explore Bulgaria” изследва България, прави конкурс за снимки

Най-новата локална продукция на National Geographic Channel "Explore Bulgaria” може да се гледа всеки понеделник от 20:45. Изследователите на “Explore Bulgaria” - Мая Стоилова, Надежда Карастоянова, Георги Палазов и Васил Попов - обикалят непопулярни кътчета и разкриват любопитни факти за България.    В... прочети още »
28.05.201415:06

Bill Murray дава безценни съвети за ергени (видео)

Актьорът Bill Murray довери през уикенда на приятели на бъдещ младоженец, че не познава никого, който да е бил сигурен в избора си преди да каже "да", пише бгнес.   В закачливо настроение Bill Murray вечерял в ресторант в Чарлстън, Южна Каролина, когато група приятели се приближили и поискали от него съвет за... прочети още »
27.05.201414:17

11 напълно истински факта за Chuck Norris

Всички знаем, че Chuck Norris е единственият човек, който може да срита Chuck Norris отзад, но дори и той не смее да го стори, защото никой не може да рита Chuck Norris! Чували сме и за алгебричните умения на Chuck, като това, че той е броил до безкрайност... два пъти. Сега обаче div.bg ви предлага да се запознаете с тези малко... прочети още »
26.05.201417:05

Tarantino ще направи от "Django Unchained" сериал

Quentin Tarantinо ще превърне своя филм "Django Unchained" в телевизионен сериал, пише бгнес.   "Разполагам с 90-минутен материал от "Django", който още никой не е видял", заяви той. Tarantinо е решил да монтира четири часов минисериал, който ще бъде излъчен по американска кабелна... прочети още »
26.05.201413:46

Полицията ще разследва насилието над Pamela Anderson

Полицията в канадската провинция Британска Колумбия смята да проведе разследване във връзка със скорошни признания на актрисата и фотомодел за сексуално насилие в детството й.   "Бихме искали да обсъдим с Anderson този въпрос и смятаме в най-скоро време да се свържем с нея", казаха от полицията в Ледисмит, където е... прочети още »
23.05.201416:47

Angelina Jolie дари 50 000 за жертвите от наводненията на Балканите

Angelina Jolie дари 50 000 долара на жертвите на опустошителните наводнения на Балканите чрез американския Червен кръст.   Проливните дъждове в обширни райони на Босна и Херцеговина и Сърбия причиниха наводнения и свлачища и принудиха хиляди хора да напуснат домовете си. Jolie дари сумата в подкрепа на усилията за оказване на помощ... прочети още »
22.05.201415:09

Angelina Jolie не изключва бъдеще като политик

Холивудската актриса Angelina Jolie не изключва възможността в бъдеще да се ориентира към политиката.   "Ако мога да съм сигурна, че ще мога да се справям ефективно, то бих пробвала", каза тя отговор на журналистически въпрос, пише бгнес. По-рано Jolie многократно е заявявала, че политическата кариера категорично е... прочети още »
21.05.201415:45

Ето как се прие режисьорският дебют на Ryan Gosling

Режисьорският дебют на Ryan Gosling "Lost River" беше прожектиран за първи път вчера на кинофестивала в Кан. Филмът беше един от най-очакваните на ежегодното събитие, а критиците, които присъстваха в препълнената зала, вече споделят оценките си, пише бгнес. За съжаление на Gosling първата му работа зад камерата получи единодушна... прочети още »