Кино

19.05.201416:37

Поаро се сбогува със зрителите си

Срещите с прочутия белгийски детектив и неговите “малки сиви клетки” са към края с премиерата на сезон 13 на "Случаите на Поаро“ по Diva Universal. Финалните серии стартират в четвъртък, 22 май, в 21:00 часа. Всеки четвъртък в 21:00 часа ще се излъчва по един епизод, като сезонът ще продължи и през... прочети още »
16.05.201412:11

Край на "Двама мъже и половина"

След 12 сезона телевизия CBS реши да прекрати сериала "Двама мъже и половина", съобщава бгнес.   Новината за края на популярния сериал, в който първоначално главната роля изпълняваше Чарли Шийн, а след това Аштън Къчър, бе потвърдена от президента на телевизията Нина Таслер. Тя разкри, че авторът на сериала Чък Лори има... прочети още »
15.05.201415:42

Angelina Jolie отиде на премиера с бели петна по лицето (галерия)

Angelina Jolie стана жертва на козметичен гаф по време на филмова премиера, пише бгнес. Холивудската звезда и половинката й Брад Пит присъстваха на представянето на филма "The Normal Heat", който Пит съпродуцира.   Въпреки че поводът за присъединяването на двойката към звездите на червения килим беше Брад, а не Анджи,... прочети още »
15.05.201412:50

Antonio Banderas ще играе папа Франциск

Antonio Banderas е получил предложение да изиграе папа Франциск във филма на Daniele Luchetti.   Лентата на италианския режисьор ще се нарича "Наричайте ме Франциск", съобщава бгнес. Сценарият се основава на бестселъра на аржентинската журналистка Evangelina Himitian "Франциск: Папата от... прочети още »
13.05.201417:13

Жулиет Бинош и Гейбриъл Бърн идват у нас през май и юни

Холивудските звезди Гейбриъл Бърн ("Стигмата", "Обичайните заподозрени") и Жулиет Бинош ("Шоколад", "Английският пациент") пристигат у нас за снимките на филма "Никой не иска нощта" (Nadie quiere la noche), съобщава бгнес.   В екипа е и японската актриса Ринко Кикучи, позната най-вече... прочети още »
10.05.201415:32

Mila Kunis ще ражда вкъщи и без упойка

Mila Kunis, която очаква първото си дете от Ashton Kutcher, заяви намерението си да роди по естествен път и без упойка. Красавицата няма да се подложи на епидурална упойка и най-вероятно ще посрещне първото си дете у дома.   В първото си интервю във връзка с настоящата бременност Mila сподели, че с Ashton обмислят детето им да се... прочети още »
09.05.201411:14

Най-големият страх на Hugh Jackman

Hugh Jackman се притеснява ракът на кожата да не се завърне, след като открил, че носът му е пораснал. По-малко от шест месеца, след като се подложи на операция за отстраняване на раков тумор, актьорът разкри, че е претърпял още една процедура, информира бгнес.   Вчера той сподели своя снимка в Инстаграм, на която е с превързан нос,... прочети още »
08.05.201414:39

Jennifer Lawrence: "На хората ще им писне от мен"

Jennifer Lawrence смята, че може би е "досадна" и се притеснява, че на феновете й може да им писне от нея.   23-годишната актриса е на вълната на успеха през последните години с хитови филми като "Игри на глада" и "Х-Мен", но осъзнава, че няма винаги да бъде популярна, пише бгнес. "Никой не може да... прочети още »
07.05.201416:28

Brad Pitt и Angelina Jolie отново заедно във филм

Brad Pitt и Angelina Jolie ще се снимат заедно в първия си от почти десетилетие филм, съобщава бгнес.   Звездната двойка не е участвала заедно във филм от "Г-н и г-жа Смит" през 2005, по време на който пламна любовта им. В скоро време те ще имат ново подобно вълнуващо преживяване. 38-годишната актриса е написала сценария за... прочети още »
30.04.201410:46

Ето кои са актьорите от новия епизод на "Междузвездни...

Изпълнителите на главните роли в оригиналната трилогия "Междузвездни войни" потвърдиха участието си в снимките на 7-ия епизод от легендарната киносага, пише бгнес.   Това съобщиха на сайта "Междузвездни войни" самите актьори Harrison Ford, Mark Hamill и Carrie Fisher, които по-рано изпълняваха ролите съответно на... прочети още »
29.04.201415:00

Французойка помисли Richard Gere за бездомник (галерия)

Професионалните задължения поставиха американският актьор Richard Gere в забавна ситуация.   Френската туристка Karine Gombeau изляза на разходка из Ню Йорк с мъжа си и 15-годишния си син, пише бгнес. Недалеч от Централната гара тя се натъкнала на бездомник, който нещо ровил в боклуджийски контейнер. Разчувствалата се жалостива... прочети още »