Кино

22.04.201415:13

Jennifer Aniston сватосва Gwyneth Paltrow и Orlando Bloom

Jennifer Aniston опитва да сватоса колегите си Gwyneth Paltrow и Orlando Bloom, пише бгнес.   Актрисата от сериала "Приятели" иска да помогне на красивата блондинка отново да открие любовта след раздялата й с вокалиста на Coldplay Chris Martin. Според Jennifer, Orlando Bloom, който миналата година се раздели с модела... прочети още »
16.04.201413:57

Излезе саундтракът към "The Amazing Spider-Man 2“

На музикалния пазар излезе саундтракът към втората част на филма "The Amazing Spider-Man“ с пилотен сингъл “It’s On Again” в изпълнение на Alicia Keys с участието на Kendrick Lamar. Песента е написана специално за филма от Pharrell Williams, Alicia Keys, Hans Zimmer и Kendrick Lamar, и е продуцирана от Pharrell.... прочети още »
15.04.201411:29

James Cameron снима продълженията на "Аватар" едновременно

James Cameron сподели с феновете намерението си да снима три продължения на филма "Аватар", като заяви, че ще приключи с работата по всички сценарии до 6 седмици, пише бгнес.   Втората част на лентата се очаква да излезе в кината през декември 2016. "Втората, третата и четвъртата част на филма ще бъдат снимани... прочети още »
14.04.201411:40

Pierce Brosnan не се харесва като Bond

Холивудската звезда Pierce Brosnan призна, че според него не е бил добър в ролята на James Bond, пише бгнес.   Актьорът се снима в четири серии от поредицата: "Златното око", "Винаги ще има утре", "Само един свят не стига" и "Не умирай днес". Благодарение на неговата игра поредицата за... прочети още »
10.04.201410:06

Хумористична анархия в комедията "Да разлаем съседите"

В "Да разлаем съседите" Мак (Сет Роугън) и Кели (Роуз Бърн) ще разберат, че най-големите им кошмари всъщност са невинна прелюдия към реалния живот, който предстои да започнат след срещата с новите им съседи. Скоро след пристигането на студентското братство "Делта Пси“, уютният дом на семейство Раднер се превръща в... прочети още »
09.04.201415:29

Daniel Craig внезапно се отказа от роля

Daniel Craig внезапно отказа ролята си във филма "The Whole Truth", дни преди обявената дата за започване на снимките в Бостън.   Британската звезда трябваше да започне работа по предстоящата драма заедно с актрисата Renee Zellweger в Бостън, но около седмица преди началото на снимките той заяви отказ от участие в лентата... прочети още »
08.04.201414:23

Woody Harrelson спасил живота на Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence се задавила с хапче, но колегата й Woody Harrelson я спасил, демонстрирайки бърза реакция.   Инцидентът станал по време на снимките на "Игрите на глада", пише бгнес. По време на една от почивките Lawrence погълнала шепа от ежедневните си витамини, като един от тях обаче заседнал в гърлото... прочети още »
07.04.201412:33

Emma Watson стана сертифициран йога инструктор

Звездата от "Хари Потър" Emma Watson, която ще завърши университета Браун през май, се надява да се върне към някои от любимите си хобита това лято и може да се заеме с преподаване на йога, съобщава бгнес.   23-годишната красавица, която говори за живота си след университета в новия брой на списание "Уондърленд",... прочети още »
04.04.201411:58

James Franco сваля 17 годишна, тя го отряза (снимки и видео)

James Franco взриви социалните мрежи след като се опита безуспешно да флиртува със 17 годишна ученичка от Шотландия.    Lucy Clode получила като подарък за предстоящия си през май рожден ден подарък от родителите си - пътуване до Ню Йорк. Шопинг, обиколка на забележителностите и, разбира се, посещение на шоу на Бродуей били в... прочети още »
03.04.201412:18

"Ной" е най-касовата премиера в България от началото на...

Скандалната продукция на Darren Aronofsky "Ной" стана най-касовата кинопремиера в България от началото на годината.    С приходи от 416 687 лева и 40 380 зрители през първия уикенд у нас, филмът зае десето място в престижната класация "Топ 10 на най-касовите премиери в България“ за всички времена и подобри... прочети още »
03.04.201411:16

Orlando Bloom със своя звезда на Алеята на славата (галерия)

Британският актьор Orlando Bloom получи звезда на прочутата Алея на славата в Холивуд на кратка церемония, на която бе придружен от 3-годишния си син Flynn.   37-годишният актьор, който през 2013 се раздели с модела Miranda Kerr, получи звезда #2521 на прочутия холивудски булевард, на две крачки от историческия Китайски... прочети още »