Кино

02.04.201417:05

Naomi Watts съжалява за ролята си на Diana

Актрисата Naomi Watts признава, че съжалява за ролята си на принцеса Diana в неуспешния биографичен филм, заснет през миналата година, и твърди, че според нея лентата е поела в грешна посока.   Номинираната за Оскар Naomi прие предизвикателството да изиграе британската принцеса в документален филм, който отблизо проследява живота на... прочети още »
01.04.201412:17

8 факта, които (може би) не знаете за Leonardo DiCaprio

Актьорът е нещо много повече от това, което виждаме на големия екран. Зад всички сложни роли се крие човек, който вярвате или не, не е много обикновен, имайки предвид следващите факти, които вероятно не знаете за него, пише бгнес.   1. Leo е кръстен на Leonardo da Vinci. Майка му посетила художествена галерия, докато била бременна и... прочети още »
31.03.201416:19

Emma Watson не излиза с известни мъже

За разлика от много актриси на нейната възраст Emma Watson винаги се е въздържала от връзките с известни колеги.   23-годишната актриса сподели за решенията си в любовта. Макар че предпочита да излиза с обикновени момчета, тя не харесва начина, по който връзките й се представят пред публиката. В момента Emma се среща с 21-годишния... прочети още »
28.03.201416:16

"Завръщането на първия отмъстител“ по кината у нас от април

След катастрофалните събития в Ню Йорк с Отмъстителите, "Завръщането на първия отмъстител“ на Marvel заварва Стив Роджърс, известен още като Капитан Америка (Крис Еванс), да си живее кротко във Вашингтон в опит да се приспособи към съвременния свят. Но когато негов колега от ЩИТ е подложен на атака, Стив е забъркан в паяжина от... прочети още »
27.03.201412:40

Scarlett Johansson ще бъде работеща майка

Бременната актриса Scarlett Johansson смята "егоистично" да жонглира между филмовата си кариера и ролята си на майка. Въпреки че бъдещата майка наскоро каза, че занапред ще се опита максимално да намали актьорските си ангажименти, тя е решила да не се отказва напълно от тях и да балансира между работата и семейството, пише... прочети още »
26.03.201417:19

Kevin Spacey ще бъде Winston Churchill

Kevin Spacey се готви да влезе в политиката. Не наистина, разбира се, а на екрана - носителят на две награди "Оскар" ще изиграе бившия британски премиер Winston Churchill в новия си филм.   Предстоящата лента ще се съсредоточи върху изкачването на Churchill на власт, съобщава бгнес. Това няма да е първият политически проект... прочети още »
25.03.201410:35

Съставиха карта на филмовите катастрофи

В интернет бе публикувана карта на САЩ, показваща кои градове са най-често арена на опустошителни бедствия в киното, пише бгнес.   За изготвянето на картата са послужили 189 филма, като авторите й подчертават, че не претендират за изчерпателност. На първо място е класиран Ню Йорк, любим на създателите на филми за катастрофи. Градът е... прочети още »
24.03.201416:39

Mila Kunis е бременна?

Актрисата Mila Kunis е бременна от Ashton Kutcher, твърдят WENN, цитирани от бгнес.   Само няколко седмици след годежа, двамата актьори вече се подготвят да станат родители за първи път - Kunis е забелязана да посещава курс по йога за бременни в Холивуд.   Mila и Ashton показаха любовта си по време на баскетболен мач на Los... прочети още »
21.03.201411:17

“Господарка на злото“ излиза в края на май

С наближаването на премиерата на епичното приключение "Господарка на злото“ на 30 май, от Disney разпалват въображението на зрителите с нов зрелищен трейлър. Истински подарък за публиката е не само пищната картина, населена от тайнствени същества, но и постепено разбулвания образ на мистичната Злодеида.    Създадена... прочети още »
17.03.201415:42

Идва втори сезон на "Демоните на Да Винчи”, Том Райли...

Премиерата на сезон 2 на "Демоните на Да Винчи” има своя собствена история. Когато Лондон тепърва се събужда, влизайки в Британски музей в осем сутринта е равносилно на разходка с кодирана карта сътворена от Да Винчи.    Музеят привидно спи, а неговите експонати потънали в тъмнината, очакват новия ден и многобройните... прочети още »
14.03.201410:50

Meryl Streep е "лошото ченге" вкъщи

Холивудската актриса Meryl Streep се пошегува със съпруга си Donald, че след като тя е заела ролята на "лошото ченге" вкъщи е редно той да играе тази на доброто. Meryl намекна, че бащата на децата й почти никога не е влизал в пререкания с четирите им деца, тъй като тя винаги е поемала това задължение, пише бгнес.   В... прочети още »