Кино

21.03.201411:17

“Господарка на злото“ излиза в края на май

С наближаването на премиерата на епичното приключение "Господарка на злото“ на 30 май, от Disney разпалват въображението на зрителите с нов зрелищен трейлър. Истински подарък за публиката е не само пищната картина, населена от тайнствени същества, но и постепено разбулвания образ на мистичната Злодеида.    Създадена... прочети още »
17.03.201415:42

Идва втори сезон на "Демоните на Да Винчи”, Том Райли...

Премиерата на сезон 2 на "Демоните на Да Винчи” има своя собствена история. Когато Лондон тепърва се събужда, влизайки в Британски музей в осем сутринта е равносилно на разходка с кодирана карта сътворена от Да Винчи.    Музеят привидно спи, а неговите експонати потънали в тъмнината, очакват новия ден и многобройните... прочети още »
14.03.201410:50

Meryl Streep е "лошото ченге" вкъщи

Холивудската актриса Meryl Streep се пошегува със съпруга си Donald, че след като тя е заела ролята на "лошото ченге" вкъщи е редно той да играе тази на доброто. Meryl намекна, че бащата на децата й почти никога не е влизал в пререкания с четирите им деца, тъй като тя винаги е поемала това задължение, пише бгнес.   В... прочети още »
13.03.201415:08

"Безумна любов“ тръгва по кината у нас от утре

Романтичната драма "Безумна любов“ е с участието на Алекс Петифър ("Дилъри на време“) и Габриела Уайлд ("Кери“). Филмът разказва историята на изискана девойка и привлекателен млад мъж, между които пламва необуздана любов. Връзката между двамата става дори по-силна и безразсъдна след намесата на родителите им,... прочети още »
11.03.201412:14

Как биха изглеждали филмите без спецефекти (галерия)

Когато гледаме филм, тотално забравяме, че голямата част от това, което виждаме е благодарение на компютърната графика, пише highviewart.com. Следим актьорската игра и виждаме реално всичко, което ги обкръжава, но често забравяме за професионалистите, работещи в студията за спецефекти.   Вижте как биха изглеждали някои от... прочети още »
10.03.201418:24

Vincent Cassel: Жените истински обичат само децата си

Известният френски актьор Vincent Cassel проговори за развода си с Monica Bellucci, пише бгнес.   "Мъжът добре знае, че жената истински обича само децата си", казва актьорът в интервю за списание Мари Клер. 47-годишният Vincent подчертава, че говори без капчица ревност. "Наистина не ревнувам като казвам това. Липсата... прочети още »
07.03.201410:26

Актьорите от легендарния сериал "Ало, Ало!” идват в София

Част от актьорския екип на легендарната английска комедия за Втората световна война – "Ало, Ало!” ще посети столицата, пише офнюз.   На 20 и 21 март у нас се очаква да бъдат Ричард Гибсън (Хер Флик), Ким Хартман (Хелга Герхард), Гай Сайнър (Лейтенант Грубер), Артур Бостром (полицай Крабтрий), Вики Мишел (Ивет) и Сю... прочети още »
06.03.201414:03

Katie Holmes ще разкаже живота си в риалити

Katie Holmes преговаря за собствено риалити шоу.   Актрисата обмисля да последва стъпките на колежката си Gwyneth Paltrow и да разкаже живота си на малкия екран. "Katie се възхищава от Gwyneth. Тя се надява риалити предаването да бъде чудесна нова посока за нея. Редица кабелни американски мрежи се интересуват от шоуто",... прочети още »
05.03.201415:16

Раздаването на Оскарите - с рекордна аудитория (галерия)

Вечерта на раздаването на тазгодишните Оскари телевизиите събраха най-голямата зрителска аудитория за последните 10 години.   Виж как изглеждаха звездите на червения килим.   Около 43 млн. зрители седнаха пред телевизорите, за да видят тазгодишните носители на престижните статуетки. Така 86-то издание на Оскарите, което бе... прочети още »
05.03.201415:06

Mila Kunis влиза в "Двама мъже и половина"

Годеницата на Ashton Kutcher – Mila Kunis ще бъде гост звезда в сериала "Двама мъже и половина".   30-годишната актриса ще влезе в ролята на Vivian – млада пътешественичка със свободен дух, която се появява на прага на Walden (Ashton Kutcher), пише бгнес. Той ще повярва, че брюнетката е перфектната жена за него,... прочети още »
04.03.201414:20

10 звезди редом до... самите себе си от миналото (галерия)

По случай церемонията по раздаането на Оскарите, People.com са направили забавна серия колажи на някои от най-ярките холивудски звезди, рамо до рамо със... самите тях, но години - или десетилетия - по млади. прочети още »