Кино

20.12.201314:10

Jennifer Lawrence се обяви срещу думата "дебел"

Jennifer Lawrence иска да се криминализират публичните коментари по отношение на килограмите. "Да наречеш някого "дебел" по телевизията трябва да бъде незаконно", заяви звездата от поредицата "Игрите на глада", цитирана от бгнес.   Актрисата сподели притеснението си относно това как медиите влияят на... прочети още »
19.12.201311:38

Eva Mendes и Ryan Gosling на път да се разделят?

Актьорите, които се срещат от две години, след като се запознаха на снимачната площадка, са си дали почивка, тъй като са осъзнали, че не са готови за по-сериозни крачки.   Двамата разбрали, че нещата помежду им се случват прекалено бързо. Според запознати източници звездите не искат да прибързват с брака, защото все още не са готови... прочети още »
18.12.201313:04

Ще има продължение на "Влюбеният Шекспир"

Компаниите Вайнщайн и Мирамакс се обединиха около създаването на нова продукция. Те ще работят върху продължението на "Влюбеният Шекспир" от 1998, а главната роля отново ще изиграе Гуинет Полтроу, пише бгнес.   Харви Вайнщайн сподели, че ако зависи от него, никога не би направил продължение на филма, но пък бих направил... прочети още »
17.12.201317:15

Leonardo DiCaprio не използва дубльор за секс сцени

39-годишният актьор Leonardo DiCaprio, който играе в последния филм на Martin Scorsese е настоявал да изиграе без дубльор всички еротични моменти във "Вълкът от Уолстрийт".   Лентата се отличава с неприличните сцени, включително такива, в които много актьори не биха се съгласили да участват. Актьорът също така подчерта, че... прочети още »
16.12.201314:25

Камерън ще снима продълженията на "Аватар" в Нова Зеландия

Джеймс Камерън ще снима в Нова Зеландия трите филма, продължение на "Аватар", чието излизане беше насрочено за 2016, след като сключи договор с правителството в Уелингтън, съобщи самият той.   Трите филма ще бъдат снимани един след друг, без прекъсване, и ще излязат последователно през 2016, допълни режисьорът. Първият... прочети още »
13.12.201315:34

Ридли Скот продуцира "Убийство в Ориент Експрес"

Сър Ридли Скот ще продуцира нова адаптация на класическия роман на Агата Кристи "Убийство в Ориент Експрес".   Продуцентската компания 20th Century Fox притежава правата над криминалната мистерия на Агата Кристи и вече трима продуценти работят над новата адаптация.   Заедно със Скот ще работят продуцентът на... прочети още »
12.12.201313:20

Вижте трейлъра за новия филм на Уашовски "Jupiter Ascending"

Лана и Анди Уашовски, най-популярни с култовата си трилогия "Матрицата”, са ни подготвили нов научно-фантастичен епос  - "Jupiter Ascending", и първият му трейлър вече излезе в мрежата, пише Обекти.   Главните роли във филма изпълняват Мила Кунис и Ченинг Тейтъм. Също както "Матрицата”, сценарият... прочети още »
11.12.201312:12

Brad Pitt и Angelina Jolie ще имат четири сватби?

Brad Pitt и Angelina Jolie планират четири сватбени тържества, пише бгнес.   Звездната двойка, която има шест деца, ще започне с празненствата в Австралия, където Angelina снима новия си филм Unbroken. Макар в момента 38-годишната актриса да се намира в слънчевия Сидни, тя ще се отправи със семейството си към скалното образувание... прочети още »
10.12.201313:32

NASA определи най-недостоверните научнофантастични филми

Американската космическа агенция NASA назова седемте най-отдалечени от научната истина касови филма за последните години. "Призьорите" бяха обявени на специална пресконференция в Лабораторията за реактивно движение в Пасадена, предаде Обекти.   Най-недостоверните и откровено смешни от научна гледна точка произведения на... прочети още »
09.12.201312:56

25-те най-добри филма на 2013, събрани в 11 минути

Ако не сте имали достатъчно време да ходите на кино през годината, филмовият критик Дейвид Ерлих се е погрижил да ви подбере най-доброто, пише Обекти. Класацията на най-добрите 25 филма според Film.com е представена в един вълнуващ 11-минутен монтаж.     Той включва заглавия като "Блясък” на София Копола и... прочети още »
06.12.201316:23

Екипът на "Fast & Furious" отдаде почит на Рaul...

Този уикенд в автомобилна катастрофа си отиде актьорът Paul Walker, едва на 40 години. Walker е познат от ролята си в поредицата "Fast & Furious" ("Бързи и яростни").   Като начин да отдадат почит на своя колега и приятел, както и да имат самите те спомен от него, екипът на поредицата е създал видео, с което... прочети още »