Кино

05.12.201316:27

Джони Деп се изруси за "Мордекай"

Джони Деп се изруси и си пусна мустаци за снимките на най-новия си филм - "Мордекай".   Екшън-комедията в стила на "Индиана Джоунс" разказва за арт-дилър, преследващ картина, съдържаща закодирана карта на скрито от нацистите съкровище.   Чарли Мордекай е типичният авантюрист - колкото безскрупулен,... прочети още »
03.12.201316:04

George Clooney още не е срещнал любовта на живота си

George Clooney не е заклет ерген, шокира с признание актьорът - просто все още не е срещнал любовта на живота си, пише бгнес.   Актьорът имаше връзки с множество красиви жени през годините, а неотдавна се раздели с бившата кечистка Stacy Keibler, но твърди, че все още чака голямата си любов. В отговор на въпрос коя е била любовта на... прочети още »
03.12.201311:43

Ново 50: Rita Ora също ще се снима в "50 нюанса сиво"

Екипът на "Fifty Shades of Grey" присъедини още едно известно име към продукцията. Rita Ora ще играе ролята на Mia, осиновената сестра на главния образ, Christian Grey. Филмът започна снимки тази седмица.   Адаптацията на бестселъра на E L James е режисиран от Sam Taylor-Johnson и британската изпълнителка се присъединява... прочети още »
02.12.201311:20

Виж първите снимки от "50 нюанса сиво" (галерия)

Онлайн се появиха първите снимки от снимачната площадка на "Fifty Shades Of Grey", където главните роли бяха поверени на Dakota Johnson и Jamie Dornan.   Снимките са били направени във Ванкувър, Канада. Челите книгата ще познаят сцената - вероятно момента, в който Christian кани Anastasia Steele на кафе и научава, че тя си... прочети още »
02.12.201310:58

Paul Walker почина при пътен инцидент

Paul Walker, известен с ролята си в поредицата "Fast & Furious" ("Бързи и яростни"),  почина в пътен инцидент на едва 40 години.    Paul е бил пътник в катастрофиралото Порше, шофирано от негов приятел, който също е загинал при инцидента в Лос Анджелис. Там Paul е участвал в благотворително събитие,... прочети още »
29.11.201310:45

Кой е достоен да претвори Дейвид Бекъм на екрана?

Бившият британски футболист Дейвид Бекъм иска холивудската звезда Брад Пит да го претвори във филм за живота му, съобщи бгнес.   Бекъм е фен на 49-годишния Брад Пит и смята, че ако някога бъде направен филм за него, холивудският актьор би бил най-добрият избор за главната роля. Пред радио Talksport той каза: "Бих искал Брад да... прочети още »
28.11.201316:06

Анджелина Джоли се включва в семейна фондация срещу рака

Анджелина Джоли ще подкрепи нова благотворителна организация за борба с рака, създадена от семейството й, съобщи бгнес.   Актрисата, която се подложи на двойна мастектомия по-рано тази година, поема управлението на организацията, носеща името на майка й, леля й и чичо й, които починали от рак.   Бащата на Анджелина –... прочети още »
27.11.201315:10

Julia Roberts може да зареже киното заради децата си

Julia Roberts признава, че постоянно трябва да убеждава себе си да приема роли, защото мрази да е далеч от трите си деца, пише бгнес. Актрисата обмисля да спре да работи, за да може да прекарва повече време с децата си. Звездата от "Хубава жена", омъжена за оператора Daniel Moder, признава, че й е било трудно да остави близнаците си... прочети още »
26.11.201312:26

Angelina Jolie готви кралски подарък за юбилея на Brad Pitt (галерия)

Не, че някой се съмнява в любовта им, но не пречи нещата да се покажат буквално - според източници, близки до двойката, Angelina Jolie е решила да купи частен остров във формата на сърце за 50-я рожден ден на Brad Pitt.    Според изтеклата информация, актрисата е платила £12.2 милиона за изолирания остров Петра в... прочети още »
25.11.201315:09

Ема Томпсън: Младите актриси са под натиск да са като модели

Ема Томпсън смята, че младите актриси са принуждавани да поддържат манекенски мерки, пише бгнес.   Носителката на Оскар счита, че е отвратително млади звезди да бъдат подлагани на огромен натиск да изглеждат перфектни и е убедена, че фотографите, които обработват снимките им, като подобряват кожата им и изтъняват тялото им, смачкват... прочети още »
22.11.201314:43

Hugh Jackman се оперира от рак на кожата (снимка)

Холивудският актьор Hugh Jackman, който през 2008 бе определен от сп. People за "Най-секси жив мъж в света", е претърпял операция по отстраняване на раков тумор, съобщи самият той на страницата си в социалната мрежа Instagram, пишат бгнес.     Според австралиеца, по настояване на съпругата си Deborra-Lee Furness... прочети още »