Кино

11.11.201316:35

Има ли проблеми със здравето Анджелина Джоли?

"Трагични новини за здравето на Анжелина" - с такова заглавие излезе последният брой на американския таблоид OК!, информира бгнес.   Материалът е придружен със снимка на актрисата, склонила глава върху рамото на Брад Пит. В материала се казва, че след претърпените от Анджелина Джоли операции състоянието й се е влошило и... прочети още »
08.11.201313:48

Виж кои актьори са започнали кариерата си като стриптизьори! (галерия)

Chris Pratt стана последният в немалката редица с актьори, който призна, че се е събличал за пари. Звездата от "Parks and Recreation" наскоро призна пред BuzzFeed: “Винаги съм бил по-ексхибиционистичен и освободен, така че си помислих, защо поне да не ми плащат за това”, пише parade.com.   Така, когато бил на... прочети още »
06.11.201315:40

Дъщерите на Уди Алън не се интересуват от филмите му

Уди Алън сподели, че дъщерите му изобщо не са впечатлени от работата му и заяви, че го смятат за "учен идиот", съобщава бгнес.   Режисьорът е носител на няколко награда в 50-годишната си кариера, но за две от дъщерите му тийнейджърки от съпругата му Сун-И Превин той е просто техен баща и нищо повече.   В интервю за... прочети още »
05.11.201314:07

Орландо Блум: "Винаги ще обичам Миранда"

Орландо Блум все още обича Миранда Кер. 36-годишният британски актьор за първи път разказа за неотдавнашната си раздяла с австралийската манекенка, от която има двегодишен син Флин и заяви, че винаги ще я подкрепя, пише бгнес.   "Ние се обичаме, ние сме семейство. Аз ще присъствам в нейния живот и тя ще присъства в моя до края... прочети още »
05.11.201314:06

Дрю Баримор очаква второ дете

Актрисата Дрю Баримор е бременна с второто си дете, съобщава бгнес.   Звездата от "Ангелите на Чарли" и съпругът й Уил Копелман станаха родители за първи път на дъщеря Олив миналата година. Сега запознати източници разкриха пред списание "Ю Ес Уикли", че семейството им ще се увеличи с още един... прочети още »
04.11.201316:18

Натали Портман: "Няма правила да бъдеш майка"

Американската актриса Натали Портман заяви, че майчинството й е дало да разбере една важна истина: няма никакви правила, за да бъдеш майка. След раждането преди около две години тя е станала по-малко критична към другите.   "Най-важното нещо, което научих е, че да бъдеш родител е различно при всеки човек... Няма никакви правила,... прочети още »
01.11.201309:58

Клинт Истууд се развежда на 83

Съпругата на Клинт Истууд - Дина Руиз, е подала молба за развод след 17-годишен съвместен живот с холивудския ветеран, съобщава бгнес.   Молбата за развод е придружена от финансов иск срещу Истууд, чиито параметри на се съобщават. Руиз иска и попечителство над 16-годишната им дъщеря Морган. По-рано бе съобщено, че двойката се е... прочети още »
31.10.201315:29

Мистър Бийн отличен с престижна британска награда

Британският комедиен актьор Роуан Аткинсън, известен в световен мащаб с името на своя филмов герой "Мистър Бийн", днес съвсем сериозно беше обявен за командор на Ордена на Британската империя от кралица Елизабет Втора като признание за кариера, посветена на разсмиването на нейните поданици, съобщи бгнес.   На церемонията... прочети още »
30.10.201314:54

Майкъл Фасбендер се плаши от златотърсачки

Британският актьор Майкъл Фасбендер гледа да си няма вземане-даване с жени, проявяващи интерес към него само защото е известен, съобщава бгнес.   "Запознавам се с някое момиче, което първоначално се държи хладно. Обаче като разбира, че съм известен, интересът й изведнъж се разгаря. Такива набързо ги отсвирвам. Не искам да съм... прочети още »
29.10.201316:26

Джордж Клуни излиза с адвокатка?

Според упорити слухове, новата приятелка на Джордж Клуни е британска адвокатка и се нарича Амал Аламудин.   Клуни и Аламудин са били забелязани на романтична вечеря в лондонската таверна "Бърнърс". Брюнетката не би могла да се нарече типична красавица, но затова пък е определено интелектуалка. Аламудин говори свободно... прочети още »
28.10.201316:27

Шон Конъри е най-популярният британски актьор в САЩ

Легендарният актьор от поредицата за Джеймс Бонд сър Шон Конъри оглави класация на най-известните британски актьори в САЩ, съобщава бгнес.   83-годишният холивудски ветеран отвя конкуренцията на актуални звезди като Колин Фърт и Даниел Крейг в тазгодишната класация Q Score, която се изготвя въз основа на допитвания в... прочети още »