Кино

29.10.201316:26

Джордж Клуни излиза с адвокатка?

Според упорити слухове, новата приятелка на Джордж Клуни е британска адвокатка и се нарича Амал Аламудин.   Клуни и Аламудин са били забелязани на романтична вечеря в лондонската таверна "Бърнърс". Брюнетката не би могла да се нарече типична красавица, но затова пък е определено интелектуалка. Аламудин говори свободно... прочети още »
28.10.201316:27

Шон Конъри е най-популярният британски актьор в САЩ

Легендарният актьор от поредицата за Джеймс Бонд сър Шон Конъри оглави класация на най-известните британски актьори в САЩ, съобщава бгнес.   83-годишният холивудски ветеран отвя конкуренцията на актуални звезди като Колин Фърт и Даниел Крейг в тазгодишната класация Q Score, която се изготвя въз основа на допитвания в... прочети още »
25.10.201311:13

Jamie Dornan ще играе ролята на Christian Grey

Само седмици, след като Charlie Hunnam се отказа от главната роля в екранизацията на 50 Shades of Grey ("Петдесет нюанса сиво"), продуцентите спряха избора си на 31-годишния Jamie Dornan.   В портфолиото на северноиралндеца влизат някоко филма и TV шоута - партнираше на Kirsten Dunst в "Marie Antoinette",... прочети още »
24.10.201314:28

Най-ценните кино звезди за 2013 според сп. "Vulture"

Robert Downey Jr. беше обявен за най-ценната звезда на 2013 г. Актьорът от "Железен човек" 3 оглави ежегодната класация на списание Vulture за втори път. След него остана Leonardo DiCapriо, определен като "Звездата, която отново започна да се усмихва". На трето място е звездата от "Наръчник на оптимиста" Jennifer... прочети още »
23.10.201315:53

Jake Gyllenhaal измършавя до неузнаваемост заради роля (галерия)

Jake Gyllenhaal шокира с вида си  на 17-те годишни филмови награди в Холивуд в понеделник вечер.   Промяната във вида на актьора е за ролята най-новия му филм - "Nightcrawler", където играе криминален репортер на свободна практика, който се замесва фатално с подземния свят на Лос Анджелис. Въпреки това обаче... прочети още »
22.10.201317:01

Слай си призна: Мразех Арни, но вече сме приятели

През 80-те години Силвестър Сталоун изпитвал "непреодолима омраза" към Арнолд Шварценегер, призна самият той в шоуто на Дейвид Летерман, цитиран от бгнес.   "Дразнех се дори само от факта, че Шварценегер съществува. И двамата се снимахме в еднотипни филми. Конкурирахме се. Той стреляше с повече оръжия. Аз пък... прочети още »
21.10.201313:48

Nina Dobrev отново е сама

Канадската актриса с български корени Nina Dobrev се раздели с Derek Hough, информира бгнес.   Звездата от "Дневниците на вампира" прекрати краткотрайния си любовен роман с танцьора. Двамата бяха заедно само шест седмици. Запознати източници съобщиха, че Nina и Derek не могат да отделят достатъчно време един на друг, тъй... прочети още »
18.10.201316:57

Новата приятелка на Лео потвърди връзката им

Новата приятелка на Леонардо Ди Каприо Кат Торес наруши мълчанието на двойката и потвърди, че двамата имат връзка, за която са се разбрали да не говорят пред медиите.   24-годишната бразилска бомба и звездата от "Великият Гетсби" бяха забелязани заедно на филмовия фестивал в Кан по-рано тази година. "Лео е невероятен,... прочети още »
17.10.201310:51

Johnny Depp и Kate Moss отново заедно, макар и само на лента

Холивудската звезда Johnny Depp и супермоделът Kate Moss се събират отново на снимачната площадка за нов музикален видео клип на сър Paul McCartney, съобщава бгнес. Johnny и Kate, които бяха заедно в продължение на четири години от 1994, участват в промоционалния клип на новия сингъл на бившия бийтълс, "Queenie... прочети още »
14.10.201311:03

Michael Douglas има рак на езика, а не на гърлото (видео)

Холивудският актьор Michael Douglas разкри, че всъщност има тумор на езика, но медиците го посъветвали да каже на света, че има заболяване на гърлото, защото го е очаквала евентуална ужасяваща операция за изрязване на част от челюстта му, съобщи бгнес.   Douglas е бил диагностициран с болестта през 2010 и премина през шестмесечна... прочети още »
10.10.201316:03

Том Ханкс е болен от диабет

Холивудският ас Том Ханкс е бил диагностициран с диабет от втори тип, съобщиха от vesti.bg.   Това потвърди самият той в интервю за Дейвид Летърман, цитиран от в. "Дейли мейл". 57-годишният актьор разкри, че отишъл на лекар, който му казал: "Вече знаеш, че имаш високи нива на захар в кръвта, с които живееш 36 години.... прочети още »