Кино

03.10.201311:45

Michael Douglas и Catherine Zeta-Jones отново са заедно

Актрисата Catherine Zeta-Jones, която напусна семейното гнездо през август отново се е върнала у дома при съпруга си Michael Douglas, съобщава бгнес.   Холивудските звезди отново са заедно в луксозния си апартамент в Бедфорд, Ню Йорк заедно с двете им деца, след като решиха да дадат още един шанс на 13-годишния си... прочети още »
02.10.201312:48

Топ 100 на най-сексапилните мъже и жени в киното (галерия)

Повече от 50 000 фена са гласували в класацията на Empire, за да определят кои са 50 най-сексапилни мъже и 50-те най-секси жени в киното - съдейки по подбора, явно не става дума за последните години, а за най-сексапилните на всички времена.    В класацията са редовните Henry Cavill, Ryan Gosling и Bradley Cooper, но няма да ви... прочети още »
01.10.201316:12

Д-р Хаус зарязва киното

Хю Лори, спечелил световна известност с ролята си на д-р Хаус в едноименния сериал, замразява за неопределено време актьорската си кариера. съобщава бгнес.   В последно време актьорът се изявява като изпълнител на блус. Очевидно това му харесва и сега той е решил да се посвети изцяло на музикалната си кариера. До момента Лори има... прочети още »
30.09.201312:45

Robert Pattinson има връзка с дъщерята на Sean Penn?

Звездата от сагата "Здрач" Robert Pattinson отново откри любовта, този път в лицето на модела Dylan Penn, дъщеря на актьора Sean Penn, съобщава бгнес.   27-годишният британски актьор явно вече е преодолял раздялата с колежката си от хитовата поредица Kristen Stewart и отново е щастлив благодарение на 22-годишната Dylan,... прочети още »
27.09.201311:20

Режисьорски дебют за Кейт Бланшет с екранизация на романа...

Кейт Бланшет е взела решение да премине от другата страна на камерата – нейният режисьорски дебют ще бъде екранизация на романа-бестселър на холандския писател и актьор Херман Кох "The Dinner”, излязъл през 2009 и преведен на 21 езика, информират от Операция Кино.   Орен Мувърман ("The Messenger”,... прочети още »
26.09.201316:24

Nina Dobrev официално се среща с Derek Hough

Актрисата от "Дневниците на вампира" Nina Dobrev, която се раздели с бившия си приятел Ian Somerhalder, с когото излизаше от три години, има нова връзка с 28-годишният актьор Derek Hough, съобщава бгнес. Новият й партньор е по-големият брат на най-добрата й приятелка Julianne.    В началото двамата просто се виждали... прочети още »
25.09.201316:36

Richard Gere се развежда с Carey Lowell

Холивудската звезда Richard Gere се е разделил с жена си Carey Lowell, съобщават американски медии, цитирани от бгнес.   Звездата от "Хубава жена" има 13-годишен син от съпругата си, едно от "момичета на Бонд". Актьорът, за когото това е втори брак, е придвижил процедурата по подаване на документи за развод, пише... прочети още »
23.09.201312:55

Daniel Radcliffe харесан за ролята на Freddie Mercury?

Daniel Radcliffe може да замени Sacha Baron Cohen в планирания от три години биографичен филм за покойния фронтмен на групата Queen Freddie Mercury, съобщава бгнес.   Първоначално звездата от комедията "Диктаторът" бе определен за ролята на легендарния музикант, който умира от СПИН през 1991 след петгодишна борба с... прочети още »
20.09.201314:03

Sandra Bullock с приз на Холивудските филмови награди

Sandra Bullock ще бъде удостоена с приз за кариера на 17-ите Холивудски годишни филмови награди, съобщава бгнес.   Звездата от "Сляпата страна" ще бъде удостоена с наградата на 21 октомври на церемония в "Бевърли Хилтън" в Калифорния.   Основателят и изпълнителен директор на Холивудските филмови награди... прочети още »
19.09.201313:40

Harrison Ford с почетна награда от фестивала в Цюрих

Harrison Ford ще получи награда за цялостно творчество на кинофестивала в Цюрих, информира бгнес.   Актьорът ще бъде почетен за изключително успешната си кариера в Холивуд на ежегодната филмова гала в Швейцария на 4 октомври. "Harrison Ford има една от най-забележителните кариери в киното, помогна за успеха на две от... прочети още »
16.09.201311:06

Джъд Лоу качи 14 кг заради роля

Британският актьор Джъд Лоу е качил почти 14 килограма благодарение на "диетата" си от сладолед и подсладена газирана вода, предаде БГНЕС. Причината е новата криминална комедия "Дом Хемингуей", в която се е снимал. Актьорът разкри тайните на своята антидиета на пресконференция на кинофестивала в Торонто. Без да щади... прочети още »