Кино

19.09.201313:40

Harrison Ford с почетна награда от фестивала в Цюрих

Harrison Ford ще получи награда за цялостно творчество на кинофестивала в Цюрих, информира бгнес.   Актьорът ще бъде почетен за изключително успешната си кариера в Холивуд на ежегодната филмова гала в Швейцария на 4 октомври. "Harrison Ford има една от най-забележителните кариери в киното, помогна за успеха на две от... прочети още »
16.09.201311:06

Джъд Лоу качи 14 кг заради роля

Британският актьор Джъд Лоу е качил почти 14 килограма благодарение на "диетата" си от сладолед и подсладена газирана вода, предаде БГНЕС. Причината е новата криминална комедия "Дом Хемингуей", в която се е снимал. Актьорът разкри тайните на своята антидиета на пресконференция на кинофестивала в Торонто. Без да щади... прочети още »
13.09.201314:04

Хю Джакман може да се откаже от Wolverine след X-Men: Days of...

За много хора е точно толкова трудно да си представят друг актьор в ролята на Wolverine (Върколак), колкото е и да приемат мисълта, че Робърт Дауни-младши (Robert Downey Jr.) няма да е вечно Iron Man (Железният човек). Факт е обаче, че рано или късно някой по-млад талант ще трябва да сложи адамантиевите нокти и този момент може би не е чак... прочети още »
12.09.201314:09

Новият Jurassic Park ще се казва Jurassic World. Вижте трейлър

Новият филм от поредицата Jurassic Park вече си има име, дата на премиерата, както и първи трейлър. Неофициалния запис изтече в интернет и вече можете да видите сами какво можете да очаквате на 12 юни 2015 година. прочети още »
10.09.201310:57

"Ридик" оглави американския бокс-офис

Фантастичният екшън „Ридик" с участието на Вин Дизел оглави северноамериканския бокс-офис в първия уикенд от излизането си по кината. Филмът за бившия затворник успя да измести от първото място биографичната лента за британската момчешка банда "One Direction: Това сме ние" (One Direction: This Is Us). На второ място... прочети още »
05.09.201316:13

Официално е: Scarlett Johansson се сгоди

Scarlett Johansson е сгодена за своя приятел журналиста Romain Dauriac, съобщават медиите зад океана.   Актрисата е репортерът "са сгодени, но не са избрали дата за сватбата" потвърди официално представител на двойката. Събитието е станало преди около месец. Двамата са заедно от ноември 2012, след като ги запознават общи... прочети още »
04.09.201310:29

Олга Куриленко във филм за Yves Saint Laurent

Олга Куриленко води преговори за роля в биографичен филм за модния дизайнер Yves Saint Laurent. Актрисата, която стана известна с ролята на си момиче на Bond, може да участва новата продукция, макар да не се разкрива каква ще бъде ролята й.   Биографичният филм ще разказва за живота на известния моден дизайнер, в ролята френският... прочети още »
03.09.201311:52

Ясни са актьорите, които ще играят в "50 нюанса сиво"

Най-сетне, след месеци спекулации, авторката E. L. James обяви официално кой ще играе главните роли във филмовата адаптация на еротичния й бестселър "50 нюанса сиво". Особено оспорвана беше мъжката роля, за която бяха спрягани имената на Christian Bale, Matt Bomer, Ryan Gosling, Channing Tatum и Rob Pattinson, който е бил... прочети още »
02.09.201317:03

Kate Bosworth се омъжи

Kate Bosworth официално напусна "пазара на булки". Тя и режисьорът Michael Polish си казаха "Да" на церемония във Филипсбърг, щат Монтана.   Бракосъчетанието се състоя в планинското ранчо в Рок Крик. Булката беше откарана до олтара с конски впряг. В тържеството се включиха около 75 души, най-близки приятели и... прочети още »
30.08.201315:59

George Clooney кара моторница без книжка във Венеция

Холивудската звезда George Clooney може да се сблъска с неочакван проблем на кинофеста във Венеция, след като местен жител поиска от полицията да провери дали актьорът има право да управлява моторница по каналите в Града на дожите, съобщава бгнес.   Clooney, облечен с фланелка с реклама на произвежданата от него собствена марка... прочети още »
29.08.201316:43

Rihanna ще играе ролята на Josephine Baker?

Според все по-упоритите слухове Rihanna е на косъм от това да бъде избрана за ролята на легендарната джаз изпълнителка Josephine Baker в нов филм.    Биографичната лента ще документира проблемния живот на иконичната изпълнителка и според източниците 25-годишната барбадоска хубавица е била първият избор на... прочети още »