Кино

29.08.201316:43

Rihanna ще играе ролята на Josephine Baker?

Според все по-упоритите слухове Rihanna е на косъм от това да бъде избрана за ролята на легендарната джаз изпълнителка Josephine Baker в нов филм.    Биографичната лента ще документира проблемния живот на иконичната изпълнителка и според източниците 25-годишната барбадоска хубавица е била първият избор на... прочети още »
28.08.201316:46

Hugh Grant извадил късмет с "Четири сватби и едно...

Актьорът Hugh Grant смята за свой голям пробив участието си в романтичната комедия "Четири сватби и едно погребение", тъй като на кастинг за ролята са се явили 71 актьори.   С лентата от 1994 Grant се изстреля към върха на славата. "Мисля, че Hugh Grant беше 72-рият, който се яви на прослушване за ролята",... прочети още »
27.08.201315:01

Monica Bellucci и Vincent Cassell се разделят (галерия)

Monica Bellucci и съпругът й, френският актьор Vincent Cassell, се разделят след 14-годишен брак, съобщи представител на италианската красавица.   48-годишната Bellucci и 46-годишният Cassell минаха под венчило през 1999 и имат две дъщери, Дева и Леони. Двамата се запознаха през 1996 г. на снимките на филма "Апартаментът" и... прочети още »
23.08.201310:32

Ben Affleck ще играе ролята на Батман през 2015

Ben Affleck беше избран да изиграе ролята на Батман в предстоящата продукция, която ще събере легендарния герой с още един негов събрат - Супермен - за първи път във филмовата история.   41-годишният актьор ще си партнира с британеца Henry Cavill, който ще играе ролята на Супермен. Режисьорът Zack Snyder разкри идеята за необичайната... прочети още »
22.08.201311:31

Wentworth Miller официално призна хомосексуалната си ориентация

Wentworth Miller потвърди слуховете, които витаеха неотклонно около него още от втория сезон на хитовия сериал "Prison Break" - че е гей. Макар много фенове сега да настояват, че фактът от години не е бил тайна, истината е, че актьорът никога не е бил категоричен в подобно признание -досега.   Поводът е поканата от... прочети още »
20.08.201310:03

Nina Dobrev ще отваря йога студио (видео и галерия)

Актрисата от български произход Nina Dobrev планира да отвори свое собствено йога студио.   Звездата от сериала "Дневниците на вампира" уверява, че животът й се е променил към по-добро, откакто е започнала да прави умствените, духовни и физически упражнения и практики на йогата - и няма търпение да предадае, така да се... прочети още »
15.08.201316:57

Brad Pitt и Angelina Jolie се местят отново на Острова

Brad Pitt може да премести семейството си отново в Англия през следващата година, за да снима продължението на "War World Z".   Американската звезда и неговата партньорка Angelina Jolie възнамеряват да заминат заедно с шестте им деца, докато баща им снима продължението на научно-фантастичната лента.   Семейството... прочети още »
13.08.201313:15

Мел Гибсън и Антонио Бандерас идват за "Непобедимите" 3?

За снимките на Непобедимите 3 в България ще пристигне Мел Гибсън, който ще изпълнява ролята на злодей, съобщават bgnes. В непобедимия екип може да присъства още и партньорът на Силвестър Сталоун от "Атентатори" (1995) Антонио Бандерас.   Според блога на феновете на Непобедимите към групата на всеможещи бойци може да включи... прочети още »
09.08.201314:29

Christopher McQuarrie ще режисира "Мисията невъзможна" 5

Tom Cruise ще работи отново с режисьора на "Jack Reacher" Christopher McQuarrie в новата част от поредицата "Мисията невъзможна", съобщават от bgnes.   Актьорът отново ще се превъплъти в образа на Ethan Hunt в петия филм от поредицата на Paramount Pictures. Той ще последва лентата от 2011 г. "Мисията... прочети още »
07.08.201316:32

Robert De Niro и Meryl Streep заедно в нов филм

Холивудските звезди Meryl Streep и Robert De Niro ще играят главните роли във филма "Хубава къща", по едноименния роман на американската писателка Ann Leary.   Последният път, когато двамата се появиха заедно на екран, беше преди почти 20 години в драмата "Стаята на Марвин" (1996). Преди това те играха във филма... прочети още »
06.08.201311:40

Жената на Bruce Willis не му дава да прави каскади

Когато е в белия потник на непобедимия John McClane, Bruce може да срита всеки злодей в меките части. У дома обаче актьорът е принуден да се подчини на нежната диктатура на съпругата си Emma Heming, която му забрани да участва в каскади, тъй като се притеснява, че може да пострада на снимачната площадка.   За да успокои жена си,... прочети още »