Кино

19.06.201315:02

Johnny Depp не гледа собствените си филми

Johnny Depp предпочита да не гледа собствените си филми, защото не иска да разбира как е редактирана играта му.   Той заяви, че не се е гледал на голям екран от години, защото това му помага да запази разсъдъка си. 50-годишният актьор даде интервю за сп. "Rolling Stone". В него Depp обяснява, че като актьор е длъжен да даде... прочети още »
11.06.201315:01

Снимките на следващата серия от "Междузвездни войни"...

Режисьорът J.J. Abrams намекна, че снимките на "Междузвездни войни: Епизод 7" ще започнат в началото на 2014, като разкри, че ще се премести със семейството си в Лондон в края на годината, съобщава Digital Spy.   "Ако всичко върви по план, ние вероятно ще се преместим в Лондон в края на годината за "Междузвездни... прочети още »
04.06.201315:05

Al Pacino: "Bruce Willis ми дължи кариерата си"

Al Pacino твърди, че именно той е дал кариерата на Bruce Willis, след като отказал ролята в "Умирай трудно".   Актьорът сподели, че получил предложение да изиграе ролята на John McClane в екшъна, който впоследствие се превърна в касова поредица с Willis в главната роля, както и шанс да се превъплъти в образа на Han Solo в... прочети още »
21.05.201316:12

Jared Leto се завръща на големия екран след 5 години пауза

  Вокалистът на 30 Seconds To Mars Jared Leto ще се завърне на големия екран в ролята на транссексуален във филма "Dallas Buyers Club". Филмът разказва за инстинската история на героя на Leto, Ron Woodruff, а заедно с него в ролите ще се превъплътят Matthew McConaughey и Jennifer Garner.   "Това е първият филм,... прочети още »
17.05.201310:22

Гуинет Полтроу учи как да готвим срещу 2000 долара

Актрисата Гуинет Полтроу ще предаде кулинарните си знания на група нейни почитатели, платили по 2000 долара за готварска среща с нея. Звездата от "Железен човек" е запалена готвачка и има издадени две книги с любимите й рецепти. Общо 60 души ще участват в кулинарния ден с актрисата, който ще се проведе на 14 юни в Ню... прочети още »
10.05.201310:30

Нина Добрев и Иън сложиха край на любовта си

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър сложиха край на 3-годишния си романс. Новината за раздялата на една от най-красивите двойки, разпространена от People magazine и Us Weekly, шокира почитателите им. Според изданието Us Weekly, което се позовава на свой източник, звездите от "Дневниците на вампира" са сложили край на 3-годишната си... прочети още »
23.04.201316:34

Арестуваха Reese Witherspoon и съпруга й, карал пиян

Reese Witherspoon е била арестувана в петък за нарушаване на обществения ред в щата Джорджия, по време на проверка на съпруга й, който шофирал след употреба на алкохол, съобщават днес американските вестници.   Полицаите разпитвали съпруга й Jim Toth, след като забелязали лъкатушене на колата на семейството. Усъмнени, че той е под... прочети още »
15.04.201316:08

Sarah Jessica Parker продава обувки на Carrie Bradshaw за...

Sarah Jessica Parker продава с благотворителна цел три чифта от обувките, които е носила докато играеше вманиачената на тема мода Carrie Bradshaw в "Сексът и градът", съобщава в. "Daily Mail".   48-годишната актриса е дарила обувките си - от марките Prada, Jonathan Kelsey и Dolce Vita, които ще бъдат продадени на... прочети още »
08.04.201315:47

Wesley Snipes излезе от затвора

Американският актьор Wesley Snipes бе освободен предсрочно от затвора в щата Пенсилвания, където излежаваше наказание за многомилионни данъчни машинации. Федералното управление на затворите в САЩ съобщи в петък, че до 19 юли Snipes ще остане под домашен арест и чак след това от него ще бъдат снети всички ограничения.   През 2010... прочети още »
03.04.201313:39

Orlando Bloom дебютира на Бродуей като Ромео

Orlando Bloom ще дебютира на Бродуей в новата постановка "Ромео и Жулиета".   36-годишният актьор ще се превъплъти в образа на трагичния герой Ромео във версията на режисьора David Leveaux на класическата любовна история на Уилям Шекспир, чиято предпремиера ще бъде в Ричард Роджърс Тиътър в Ню Йорк на 24 август, а... прочети още »
26.03.201316:20

Tilda Swinton спа в стъклена кутия в музей

Британската актриса Tilda Swinton направи оригинален пърформанс в Музея на съвременното изкуство в Ню Йорк.   Swinton изигра ролята на музеен експонат, като спа 6 и половина часа в стъклена кутия. До кутията бе поставена табела, указваща всички "материали", от които е направен "експонатът" плюс името на художника:... прочети още »