Кино

30.11.201214:19

Холи Бери и бившият й мъж се помириха

Холи Бери и Габриел Обри сключиха примирие. Бившата двойка, която има четиригодишна дъщеря Нахла, водеше битка заради желанието на актрисата да отведе детето във Франция. Кулминацията на конфликта беше боя между годеника на Холи Оливие Мартинес и Габриел навръх Деня на благодарността. Актрисата получи спешна ограничителна заповед срещу Обри... прочети още »
29.11.201215:28

Гай Ричи стана отново баща

Режисьорът Гай Ричи стана татко за пореден път! Годеницата му Джаки Ейнсли роди момиченце в частна болница в Лондон. Това е второто им дете. Те имат и син Рафаел, който е на 14 месеца. "И двамата са безкрайно доволни. Фактът, че сега имат момиченце е като бонус – Гай винаги е искал момче и момиче" – каза близък на... прочети още »
27.11.201218:34

Оливие Мартинес преби бившето гадже на Холи Бери

Бившият приятел и годеникът на актрисата Холи Бери се сбиха в дома й, предаде сайтът TMZ. Днес пребитият Габриел Обри публикува в медиите снимките, които си е направил след побоя, съобщи bgtop40. Бившият приятел на красавицата отишъл в дома на Бери, за да й предаде общата им дъщеря Нала. Между него и годеника на Бери Оливие Мартинес се... прочети още »
26.11.201213:17

Джъд Лоу с ново гадже - гардеробиерка, която прилича на бившата му...

Сърцето на 39-годишния британски актьор Джъд Лоу отново е заето. То е паднало в плен на Елън Креншоу, която е отговаряла за костюмите в лентата "Дон Хемингуeй". Самата Елън определя себе си в Туитър като "сериен прелъстител", пишат британски медии. Тя е работила и за високобюджетната продукция "Прометей" на Ридли... прочети още »
26.11.201213:11

Антонио Бандерас ще снима нов филм в България

Испанският актьор Антонио Бандерас потвърди на специална пресконференция, че ще снима новия си филм "Automata" в България, съобщават испанските медии. Актьорът издаде, че филмът е научна фантастика и ще бъде заснет в нашата страна. Историята разказва за колапса на Земята и как един изкуствен интелект достига нивото на човешкия.... прочети още »
26.11.201213:02

Бен Афлек и Дженифър Гарнър били пред развод

В печата все по-често се появяват материали за разногласия в семейството на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, които станаха родители за трети път на 27 февруари тази година. Заговори се дори, че двамата са пред развод, съобщава БТА.  Появата на бял свят на сина на звездната двойка Самюел не е успяла да сближи актьорите. Докато преди Афлек... прочети още »
23.11.201213:41

Най-нетърпеливите вече имат билети за "Хобит: Неочаквано...

Премиерните прожекции на "Хобит: Неочаквано пътешествие" ще се състоят в полунощ на 13-ти срещу 14-ти декември в цялата страна. Разгледайте снимки от филма в галерията. Вчера, 21 ноември, стартираха предварителните продажби на билети за среднощните прожекции и цялата първа седмица във всички кина Cinema City. Нетърпеливи фенове... прочети още »
23.11.201212:46

Препоръчваме ви да гледате на кино:

"Седемте психопата" (Seven Psychopaths) "Седемте психопата" е е кърваво-саркастична комедия, която напомня за стила на Куентин Тарантино, в която насилието и американската филмова индустрия са иронизирани с толкова стилно чувство за хумор, което само един иначе театрален режисьор (Мартин Макдона) може да притежава. С... прочети още »
21.11.201210:15

"Чужденецът" с две награди от американски фестивал

Филмът на Ники Илиев "Чужденецът” спечели две награди на 12-ото издание на Фестивала на комедийния филм в Лос Анжелис. Лентата грабна наградата за най-добър сценарий в категорията за пълнометражен филм и наградата "Best of the Fest" – най-добър пълнометражен филм. Престижният фестивал цели да разкрива ярки... прочети още »
20.11.201209:00

"007 Координати: Скайфол" стана най-касовият филм за Бонд

"007 Координати: Скайфол" стана най-касовата премиера от поредицата не само у нас, а и по света. 23-ят филм за агент Джеймс Бонд до сега е донесъл на създателите си общо $ 669 237 000, с което става и най-касовият филм от поредицата в глобален мащаб. Продукцията вече задмина световните резултати на "Казино Роял" ($559... прочети още »
15.11.201210:17

Кийра Найтли представи "Анна Каренина" в Холивуд

Режисьорът на филмите "Изкупление" и "Гордост и предразсъдъци" Джо Райт пак се спря на красивата британска актриса Кийра Найтли за новата си екранизация - този път по руската литературна класика "Анна Каренина". Екипът представи лентата в Холивуд, а българската премиера се очаква догодина - вижте снимки от... прочети още »