Кино

20.09.201209:05

Въпреки спекулациите, Куката се връща в "Под прикритие"

След като в последно време се появиха информации, че Мариан Вълев няма да играе в третия сезон на "Под прикритие",  екипът на хитовия български сериал обяви официално завръщането на 44-годишния актьор в ролята му на Куката. Вълев прави една от най-атрактивните роли в "Под прикритие" от самото начало на сериала,... прочети още »
18.09.201207:14

Памела Андерсън остана без дрехи у нас

Секс иконата Памела Андерсън, която от вчера е у нас, сподели на своята страница в социалната мрежа Twitter: "Загубих целия си багаж в България, отново без дрехи... смях :)". На снимката Пам е с плажна рокля, защото долетя директно от Рио. Певицата е гост в къщата на VIP Brother, където разполага с луксозна самостоятелна спалня,... прочети още »
17.09.201212:39

Комедия с Дженифър Лоурънс и Брадли Купър спечели наградата на...

Комедийната драма "Silver Linings Playbook" от режисьора Дейвид О. Ръсел ("The Fighter") спечели голямата награда на 37-мия международен филмов фестивал в Торонто. Лентата, чиито главни роли се изпълняват от Брадли Купър в образа на мъж, завърнал се при своето семейство след осеммесечен престой в психиатрична клиника, и... прочети още »
14.09.201208:25

"Кецове" е българското предложение за Оскар

Националният съвет за кино, в ролята си на комисия по определянето на български филм за участие в надпреварата за наградите на Американската филмова академия "Оскар", избра това да бъде филмът "Кецове" на режисьорите Иван Владимиров и Валери Йорданов, съобщиха от НФЦ. "Кецове", дебют на двамата млади режисьори,... прочети още »
13.09.201211:47

Адел готви саундтрака на новия "Бонд"

Певицата Адел работи по парче за новото продължение на шпионската поредица за Джеймс Бонд. Изпълнителката бе забелязана в "Аби Роуд Студиос" в компанията на продуцента Пол Епуърт, където се готви саундтракът на "007 координати: Скайфол". 24-годишната звезда намекна, че й било предложено да работи по новия... прочети още »
12.09.201212:22

Джордж Клуни отрече слухове за раздяла

Говорител на Джордж Клуни опроверга слуховете за раздялата на актьора с 32-годишната Стейси Киблър. "Историята, публикувана в лондонския таблоид "Сън" за връзка на Джордж Клуни и Стейси Киблър, не е вярна. Всичко разказано е с цел продажба на вестниците", заяви представителят на звездата Стан Розенфилд. Според... прочети още »
11.09.201209:07

Даниел Крейг ще играе Джеймс Бонд поне до 2016 г.

Даниел Крейг ще изиграе Джеймс Бонд в още няколко филма. Той е подписал договор за участие в две нови продукции за агент 007, които ще излязат на екран през 2014 и 2016 г. Така Даниел Крейг е на път да се превърне в една от най-емблематичните фигури в ролята на Джеймс Бонд. До сега 44-годишният актьор е изиграл агент 007 в пет продукции.... прочети още »
10.09.201218:28

"Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела" от 14.09 по кината

На 12 септември, непосредствено след официалната премиера на новия български филм "Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела", под открито небе на паркинга до кино "Арена Младост" в столицата ще се състои безплатен концерт по повод събитието. В него ще вземат участие всички изпълнители и банди, които имат песни от саундтрака... прочети още »
10.09.201208:42

Филмът "Пиета" спечели "Златен Лъв" от...

Филмът "Пиета" ("Pieta") на южнокорейския режисьор Ким Ки-Дук спечели голямата награда "Златния лъв" на 69-тия филмов фестивал във Венеция. На церемонията по награждаването 51-годишният режисьор изпя фолклорна корейска песен в израз на благодарност към журито и публиката. Неговият изпълнен със страдание и... прочети още »
10.09.201207:39

Маги от новия сериал "Къде е Маги" изчезва заради Facebook

Интернет пространството изиграва основна роля за изчезването на тинейджърката Маги Табакова (Евелин Костова) - основен персонаж от новия сериал "Къде е Маги?", който започва от днес по bTV. Животът на всеки тинейджър днес е тясно свързан с интернет и социалните мрежи. Какво правят те там остава до голяма степен загадка за... прочети още »
09.09.201210:58

"Небесен атлас" е новият хит на създателите на...

"Небесен атлас" ("Cloud Atlas") е екранизация по едноименния роман на Дейвид Мичъл, а лентата е режисирана от Том Тиквер ("Парфюмът") и от създателите на "Матрицата" Анди и Лана Уашовски. Ролите в новия фантастичен трилър са поверени на сериозен звезден състав: Том Ханкс, Холи Бери, Хюго Уийвинг, Сюзън... прочети още »