Кино

29.06.201222:41

Том Круз и Кейти Холмс се развеждат

Дойде краят на поредното холивудско семейство - Том Круз (Tom Cruise) и Кейти Холмс (Katie Holmes) потвърдиха официално, че се развеждат след пет години брак, съобщи списание "Пийпъл". "Това е въпрос от личен характер за Кейти и нейното семейство", коментира адвокатът на 33-годишната Холмс. Круз, който стана на 50... прочети още »
27.06.201217:56

Джен Анистън с мистериозен пръстен

Слуховете за сватбени камбани за актрисата Дженифър Анистън и приятеля й Джъстин Теру се засилиха, след като мистериозен пръстен с камък се появи на дясната ръка на звездата. Ще се оженят ли най-накрая Джен и Джъстин, след като преди няколко месеца говорител на актрисата отрече информацията, че двамата планират сватба през лятото в... прочети още »
27.06.201217:48

Поредно обвинение за сексуално посегателство срещу Джон Траволта

Поредно обвинение за сексуално посегателство бе заведено срещу известния холивудски актьор Джон Траволта - на снимката с жена си Кели Престън. Служител в круизна компания  е подал иск срещу звездата, след като подобни обвинения отправиха и няколко масажисти. Ищецът Фабиан Занзи заявява, че по време на пътешествие в Карибско море през... прочети още »
26.06.201212:27

Джордж Клуни се разхубавява най-много с времето

Звездата от "Бандата на Оушън" Джордж Клуни оглави класация за актьорите, които най-много са се разхубавили през годините. Актьорът Джордж Клуни причини десетки женски припадъци, когато се появи на екран през 80-те, но 30 години по-късно този ерген попада в класациите за най-разхубавили се актьори. Неговите завоевания и имидж са... прочети още »
25.06.201214:27

Амбър Харт: "Джони Деп е неустоим!"

Актрисата Амбър Харт коментира горещите слухове, които я свързват с актьора Джони Деп. Холивудската звезда преди дни обяви официално раздялата си с Ванеса Паради, след 14-годишна връзка. Красавицата, която си партнира Джони във филма "Дневникът на едно пиянде", не отрича, но и не потвърждава за връзката си с Деп. Амбър казва, че... прочети още »
22.06.201211:37

Джъстин Тимбърлейк - звезда в кино версия на "Спасители на...

Джъстин Тимбърлейк  (Justin Timberlake) може да участва в кино версия на сериала "Спасители на плажа". Продуцентите от Парамаунт пикчър искат да привлекат звездата от филма "Социална мрежа" да изиграе една от главните роли в проекта. Сайтът „Туитч филм” разкрива, че ако Тимбърлейк се съгласи да участва... прочети още »
22.06.201210:36

Препоръчваме ви да гледате на кино:

Улични танци 2 (StreetDance 2) Танцовият филм "Улични танци 2" в 3D вариант е сигурен гарант за прекарването на перфектни 2 часа в кино салона. Очите ви няма как да не се напълнят с красота, а тялото ви да не се наелектризира от перфектните танцови движения. Това, което трябва да се изтъкне е участието на София Бутела -... прочети още »
21.06.201210:46

Официален трейлър на "Здрач: Зазоряване - Част 2"

Излезе първият официален трейлър на "Здрач: Зазоряване - Част 2" (Twilight Breaking Dawn Part 2). Финалът на вампирската сага  излиза на 16 ноември. В последната серия бебето на вампирите Едуард и Бела, Ренесме вече е малко момиче. Вълците искат да убият момиченцето, но за радост на семейство Кълън, Джейкъб е белязал... прочети още »
21.06.201210:20

Никол Кидман отпразнува рождения си ден на концерт на Лейди Гага

Актрисата Никол Кидман отпразнува 45-я си рожден ден със съпруга си Кийт Ърбан. Кънтри музикантът завел холивудската звезда на обикновена вечеря в гръцки ресторант в Сидни, след което двамата отишли на концерт на Лейди Гага. На шоуто присъствали и родителите на Кидман д-р Антъни и Джанел Кидман. Актрисата трябвало да се облече топло,... прочети още »
20.06.201218:27

Кристен Стюарт е най-скъпата актриса според "Форбс"

Звездата от "Здрач" Кристен Стюарт е начело в годишната класацията на сп. "Форбс" за най-скъпоплатените актриси в Холивуд.  Стюарт е попълнила банковите си сметки с 34,5 милиона долара - възнагражденията й от двете части на вампирската сага, както и лентата "Снежанка и ловецът". Звездата... прочети още »
20.06.201210:31

Облечи се подходящо и гледай безплатно "Улични танци 2"!

Представяме ви музиката от предстоящия кино хит "Улични танци 2” и ви уверяваме, че без значение дали сте латино или R&B танцьор, песните включени в ритмичната тава няма да ви позволят да стоите неподвижно на едно място за повече от минута. За да се подкрепим с доказателства, ще изредим само парчета като "We Will Rock... прочети още »