Кино

09.11.201116:53

Започва Киномания 2011 "Презареждане" - програма

Предпремиерна прожекция на последния филм на Уди Алън - "Полунощ в Париж" (Midnight in Paris) ще даде началото на 25-тото издание на Киномания. Форумът ще премине под мотото "Презареждане" и ще представи на ценителите на киното повече от 40 стойностни филма в различни категории.  За първи път в историята си... прочети още »
08.11.201116:53

Клайв Оуен пристига в България през март

Актьорът Клайв Оуен (Clive Owen) догодина ще пристигне в България, за да участва в снимките на екшън драмата "Recall", съобщават американски таблоиди. "Оуен ще играе правителствен агент, който се опитва да свърже поредица от на пръв поглед различни събития. Докато събира пъзела и се доближава до истината, той открива, че не... прочети още »
08.11.201114:12

"Войната на боговете" - трейлър и снимки

Представяме ви "Войната на боговете" (Immortals 2011). Индиецът Тарсем Сингх представя поредното си визуално пиршество, като сега черпи вдъхновение от древногръцката митология. Цяла плеяда холивудски величия се превъплъщават в образите на богове и войни. Джон Хърт е Зевс, Мики Рурк е крал Хиперион, Фрейда Пинто е Федра, Питър... прочети още »
04.11.201115:19

50 филма от цял свят на Киномания 2011 "Презареждане"

25-тото издание на филмовия фестивал Киномания ще бъде открито на 11.11.2011 г. в зала 1 на НДК с италианската комедия "Учебник по любов" (Manuale d`amоre), съобщиха организаторите. Филмът със звездното участие на Робърт де Ниро и Моника Белучи поставя старт на маратона от близо 50 качествени филма, които ще могат да гледат... прочети още »
03.11.201117:11

Хавиер Бардем ще бъде злодеят в новия "Бонд"

Новият филм за Джеймс Бонд, двайсет и трети подред, ще се казва "Skyfall" и освен Агент 007 от последните серии Даниел Крейг, в него ще блесне и звездата на Хавиер Бардем. Испанският актьор ще се превъплъти в една нетипична за него роля - тази на злодея в класическия шпионски екшън. На пресконференция днес беше потвърдено още, че... прочети още »
03.11.201116:28

Том Круз изпълнява сам каскадите в "Мисията невъзможна: Режим...

Том Круз изпълнява лично екстремни каскади в "Мисията невъзможна: Режим Фантом”. Във видео "зад кадър” от предстоящия шпионски екшън, се вижда работния процес, в който актьорът Том Круз лично заснема каскадите на най-високата сграда в света – Бурж Халифа в Дубай. Актьорът е известен с това, че предпочита сам да... прочети още »
03.11.201115:39

Лео Ди Каприо свързан с поредната манекенка

Леонардо Ди Каприо изглежда се забавлява доста в Австралия, снимайки филмовата адаптация по романа "Великият Гетсби". Името на 36-годишният актьор беше свързвано с редица красиви жени след раздялата му с американската актриса Блейк Лайвли. Ди Каприо бил забелязан да се забавлява с родената в Румъния манекенка и акриса Мадалина... прочети още »
03.11.201114:03

Мел Гибсън има ново гадже

Актьорът и режисьор Мел Гибсън има нова жена до себе си. Репутацията на популярния актьор беше поругана от обвиненията отправени му от бившата му приятелка Оксана Григориева (на снимката). Наскоро Мел Гибсън бил забелязан с мистериозна блондинка в ресторант в Малибу. Неизвестното момиче било високо и елегантно и  последвало своя... прочети още »
01.11.201109:22

Де Ниро и Траволта с главни роли в "Killing Season"

"Killing Season" е първият филм, в който ще видим заедно легендарния Робърт де Ниро и Джон Траволта. Де Ниро ще играе американски ветеран, а филмът паралелно ще разказва неговата история, както и тази на неговото алтер-его – образът на Траволта. Той живее в отдалечена къщичка в гората, но един ден е посетен от европейски... прочети още »
28.10.201112:20

Препоръчваме ви да гледате на кино:

"Дилъри на време" Брилянтният новозеландски сценарист и режисьор Андрю Никъл ("Гатака“, "Симон“, "Цар на войната“) се завръща след 6-годишно отсъствие, за да ни представи поредната си притча за света, в който всички ние сме принудени да живеем. Футурстичният екшън-трилър ни предлага визията на една... прочети още »
28.10.201107:37

Каскадьор почина на снимачната площадка на "Непобедимите 2"

Каскадьор от голямата холивудска продукция "Непобедимите 2", която се снима у нас, почина след инцидент станал по време на снимките на язовир Огняново. Двама каскадьори от китайски произход били в гумена лодка, когато при една от каскадите е произведен взрив. От ударната вълна двамата човека излитат на метри височина във въздуха... прочети още »