Кино

04.08.201114:01

"Сексът и градът 3" е безумна идея

Режисьорът на "Сексът и градът" Майкъл Патрик Кинг се дистанцира от плановете за предистория на филма и подчерта, че няма интерес да се занимава с ранния етап от живота на Кари, Саманта, Шарлът и Миранда. "Моята Кари започна на 33 и бях с нея до 40-та й годишнина. За мен идеята да се връщаме назад във времето е безумна. Това... прочети още »
02.08.201116:34

Леонардо ди Каприо вече печели повече от Джони Деп

Карибският пират Джони Деп (Johnny Depp) бе детрониран от върха на класацията на списание Форбс за най-скъпо платени актьори. С приходи от 75 млн. долара, през 2011 г. мястото му заема Леонардо ди Каприо (Leonardo DiCaprio), който беше на петата позиция миналата година. През изминалата година Деп има доходи от 50 милиона долара. След... прочети още »
02.08.201115:07

"Нимфоманка" е името на новия проект на Ларс фон Триер

Следващият филм на скандалния датски режисьор Ларс фон Триер ще се нарича "Нимфоманка"(Nymphomaniac). Очаква се лентата да надхвърли и най-смелите ни очаквания, защото ще разказва за сексуалния живот на жените от 0 до 50-годишна възраст, разкри продуцентът Петер Аалбек Йенсен. Скандалите обичат Ларс фон Триер - Тази неделя... прочети още »
01.08.201114:40

Два български филма спечелиха награди в Сараево

Два нови български филма получиха награди на 17-тия кинофестивал в Сараево. "Аве" на режисьора Константин Божанов спечели Специалната награда на журито и наградата на интернет портала Cineuropa. Божанов получи лично наградата в присъствието на актьорите Ованес Торосян, Анджела Николова и продуцента Димитър Гочев от жури с... прочети още »
01.08.201114:34

Последният "Хари Потър" направи $1 милиард

"Хари Потър и даровете на смъртта" 2, последната част от поредицата на Джоан Роулинг, се присъедини към клуба на филмите, постигнали 1 милиард долара приходи в световния бокс офис. Лентата, която е деветата, влязла в клуба, се очаква скоро да надмине Карибски пирати: В непознати води", който до момента е най-касовият филм за... прочети още »
27.07.201113:07

"In Time" с Джъстин Тимбърлейк - трейлър

Какво бихте направили, ако знаехте, че утре е последният ви ден живот? Бихте ли си купили време, което да ви отдалечи от смъртта? Това са първите изречения в трейлъра на най-новия филм с поп звездата Джъстин Тимлбърлейк, който в последно време набляга повече на филмовата си кариера. В  "Дилъри на време" ("In Time")... прочети още »
27.07.201112:35

"From The Sky Down" разказва историята на U2

Фестивалът в Торонто започва с документален филм за U2 и ще включва представяне на новите филми на Люк Бесон и Франсис Форд Копола. "From The Sky Down", който разказва историята на популярната ирландска група, е режисиран от носителя на Оскар Дейвид Гугенхайм ("Неудобната истина"). Филмът разглежда времето от излизането... прочети още »
26.07.201110:38

"Капитан Америка" излиза на 29 юли

"Капитан Америка" измести последната серия от сагата за Хари Потър от челното място в бокс офис класацията на Северна Америка. Новият холивудски блокбъстър "Капитан Америка: Първият отмъстител", с участието на Крис Еванс в образа на патриотичния идол, събра 65 милиона и 800 хиляди долара за първия си уикенд. Магията на... прочети още »
24.07.201110:39

Българският филм "Подслон" с награда на фестивала в Одеса

Филмът "Подслон" на българския режисьор Драгомир Шолев спечели награда на кинофестивала в Одеса. "Подслон" на Драгомир Шолев спечели специалната награда на журито на второто издание на международния кинофестивал в Одеса 15 - 23 юли, съобщи БНР. Филмът е носител на голямата награда на 15-ия София Филм Фест и определен от... прочети още »
22.07.201107:35

Бионсе щастлива да участва в "Роди се звезда"

Бионсе Ноулс има всичко преди да е навършила 30 години, и въпреки това е скромна по отношение на считаната от самата нея за най-голяма възможност в живота й – водещата роля в римейка на Клинт Ийстууд на филма "Роди се звезда". Бионсе, чийто четвърти солов албум "4" дебютира под номер едно в поп чартовете след... прочети още »
22.07.201107:05

Кино премиерите днес

Капитан Америка: Първият отмъстител 3D "Капитан Америка: първият отмъстител" разказва за ранните дни на Вселената на чудесата, когато Стив Роджърс /Крис Евънс/ се явява като доброволец за участие в експериментална програма, превръщаща го в супер войник, известен като Капитан Америка. Той се обединява с Бъки Барнс /Себастиан Стан/... прочети още »