Кино

21.07.201107:28

Еротично видео с Мерилин Монро - на търг в Буенос Айрес

Късометражен порнографски филм на Мерлин Монро ще бъде пуснат на търг на 7 август в рамките на Международен фестивал на филмови колекционери в Буенос Айрес, съобщи един от организаторите на търга Микел Барса. Той каза, че началната цена на лентата е 500 000 долара, но като се има предвид колко са феновете на Мерилин Монро, тя може... прочети още »
20.07.201107:15

Трейлърът на новия "Спайдърмен" изтече в Интернет

Трейлърът на дългоочаквания проект "Невероятният Спайдърмен", в който главната роля се играе от Андрю Гарфийлд, изтече в Интернет няколко дни преди насрочената му премиера, съобщават американските медии. Промото на новия филм трябваше да излезе по кината заедно с "Капитан Америка", но заснета на мобилен телефон версия... прочети още »
19.07.201109:35

Чарли Шийн ще овладява гнева си в нов сериал

Американският актьор Чарли Шийн, който бе изгонен от участие в сериала "Двама мъже и половина" през февруари, ще се върне на малкия екран в нов сериал, посветен на контролирането на гнева, съобщи самият актьор и продуцентът на сериала. Той е вдъхновен от филма "Психотерапия" ("Anger management"), който... прочети още »
18.07.201114:26

Седем български филма са в програмата на Сараево филм фест

17 - ият филмов фестивал в Сараево ще се проведе от 22 до 30 юли 2011, съобщиха от Националния филмов център. Основният акцент в състезателната програма са филми от Югоизточна Европа – Австрия, Албания, Босна и Херцеговина, България, Гърция, Кипър, Косово, Македония, Малта, Румъния, Сърбия, Словения, Турция, Унгария, Хърватия, Черна... прочети още »
18.07.201107:43

Хари Потър продължава да чупи рекорди

Последният филм "Хари Потър" разтърси рекордите на бокс офиса по света с приходи от 168.8 милиона долара от продажби в САЩ и Канада през премиерния си уикенд и близо 476 милиона долара общо от света. Общите приходи от северноамериканския боксофис за "Хари Потър и даровете на смъртта – 2" е с най-добър резултат от... прочети още »
15.07.201113:41

Минисериал с Кейт Уинслет с най-много номинации за "Еми"

Минисериалът "Милдред Пиърс" и сериалът "Момчетата от Медисън авеню" водят по номинации за наградите "Еми" за прайм тайм предавания, съобщиха световните агенции. С най-много номинации - 21, е "Милдред Пиърс", включително и за звездите Кейт Уинслет и Еван Рейчъл Ууд. Сериалът за живота в Америка... прочети още »
15.07.201110:38

Мат Деймън в нов трилър на Стивън Содърбърг

Мат Деймън, Кейт Уинслет, Гуинет Полтроу, Марион Котиар, Лорънс Фишбърн, Джуд Лоу, Брайън Кренстън, Джон Хоукс, Елиът Гулд и др. Тази плеяда от звезди ще гледаме в най-новия филм "Contagion" (Зараза) на Стивън Содърбърг. Филмът проследява светкавичния прогрес на смъртоносен вирус, който убива до дни. С бързо разрастването на... прочети още »
14.07.201112:18

Eдуард Нортън играе злодей в нов "Борн"

Едуард Нортън ще изпълни ролята на главния отрицателен герой във филма "Наследството на Борн".  Не Мат Деймън , а Джеръми Рънър ще се превъплъти в главния положителен образ в четвъртия филм от поредицата за суперагента Джейсън Борн. 40-годишният Рънър се прочу в нискобюджетната лента "Войната е опиат" на Катрин... прочети още »
11.07.201113:36

Сталоун и Слейтър в нов трилър

Американските кино звезди Силвестър Сталоун и Крисчън Слейтър ще участват в екшън трилър, базиран на френски комикс, съобщи сп. "Варайъти". Лентата носи работното заглавие "Headshot" (Куршум в главата) . Сталоун играе наемен убиец, който се съюзява с детектив от Ню Йорк (в ролята – Сунг Канг, частвал в "Бързи... прочети още »
07.07.201108:20

Днес е световната премиера на "Хари Потър и даровете на...

Стотици фенове на сагата "Хари Потър” са в Лондон за световната премиера на последната лента от поредицата за момчето магьосник. На площад Трафалгар в Лондон са опънати палатки от фенове. Хората чакат с надежда да зърнат любимите си актьори, които ще минат по червения килим тази вечер. Преди премиерата звездите се събраха за... прочети още »
04.07.201110:27

"Трансформърс 3" разби рекордите

При световния си дебют филмът "Трансформърс 3" на режисьора Майкъл Бей достигна 372 милиона долара. Компанията "Парамаунт пикчърс" осъществи приходи от продажби на стойност почти 98 милиона долара през уикенда и се очаква сумата да нарасне до 116 милиона долара до днес, националният празник на САЩ.... прочети още »