Duran Duran, Rock Mafia, Jessie J и още от винаги най - добрата музика!

С изключително голямо удоволствие ви представяме песента "Girl Panic" . С най - новата си продукция Duran Duran се завръщат към класическото си ню уейв звучене. Последният албум на британците се казва "All You Need is Now" и излиза през 2010 година. Няма как да не отбележим, че копродуцент с музикантите е Марк Ронсън. Името на невероятния музикант и диджей определено е гаранция за успех!

През последните дни се зарадвахме на прекрасни новини за предстоящи концерти, но за съжаление сред тях не е шоуто на Jamiqroquai, които през миналата година направиха голяма обиколка в Америка за представянето на новия си албум "Rock Dust Light Star" и продължават и тази година в Европа. Ще стискаме палци групата да понамине и по-близо до България. Представяме ви последния и сингъл Lifeline. 

Докато Лили Алън се опитва да се оправи с проблемите в личния си живот, една 23 годишна британка, която удивително ни напомня на нея изгря стремглаво на световната сцена. Jessie J взе много ценна награда на британските музикални награди, които FM+ излъчи на живо - тази на критиката. Гледайки клипът на новата и песен Price Tag ft. B.o.B и предвещаваме ярко бъдеще в музиката!

Rock Mafia е екип, който пише музика, текстове и продуцира известни поп изпълнители, като Майли Сайърс и други. Звученето на Rock Mafia e характерна смесица от денс, поп и рок. Наскоро един от "мафиотите" , Тим пусна парчето "The Big Bang" със собствените си вокали.