Радио FM+ празнува 21-ви рожден ден с ново звучене

Днес, 15 октомври,  е рожденият ден на първото частното радио в България. На тази дата преди 21 години в ефира на София стартира излъчване Радио FM+. По този повод от медията са решили изцяло да освежат програмата си, като от днес Радио FM+ ще звучи по нов начин. 
 
Новото Радио FM+ ще излъчва още по-добра музикална селекция на най-доброто от мелодичния поп и поп рок от последните 15 години. Музикалното звучене ще бъде допълнено и с изцяло нов пакет сигнали, записани и мастерирани по последните тенденции в продукцията. Радио FM+ ще представи и новия си глас – Христо Топузов, който ще озвучава новите джингли.
 
Рафи, Ангел и Моисей, както и Рут ще кажат наздраве с песен на уста от ефира на любимото си радио-връсник.
 
"Вече 21 години ние даваме най-доброто от себе си, защото, вие – нашите слушатели, партньори и приятели, го заслужавате! За 21 години ние променихме ефира, но не отстъпихме на принципите си: винаги най-добрата музика, винаги най-добрите водещи, винаги най-доброто радио!”, обявиха от медията. "Продължаваме да радваме нашите слушатели и се надяваме, че новото Радио FM+ ще бъде в тон с техния ежедневен ритъм още по-често”.
 
Освен новото, по-приятно звучене, от радиостанцията стартират и кампанията "Моето FM+”, в която водещaтa Калина Стефанова ще търси слушателските признания на въпроса "Какво е за мен Радио FM+?”. Всеки може споделя своите откровения на фейсбук страницата на медията или на e-mail 21@fmplus.net. До края на октомври избрани слушатели ще стават VIP гости на ефира, като получат шанса да участват в "правенето на радио”. 
 
Сутрешното шоу на Радио FM+ също ще провокира въображението на слушателите, защото в продължение на една седмица водещата Ива Дойчинова ще буди международно от специално изнесеното студио в Тунис.
 
Кулминацията на днешния празничен ден в ефира ще бъде в 17:16 часа, когато по традиция ще се излъчи първата песен, звучала в частния радио ефир на България - "Radio Ga Ga” на Queen.
 
Радио FM+ е първият бранд, наложил визията за модерно и професионално радио звучене в България, марка поставила основите на радио бизнеса в България. Радио FM+ е синоним на професионализъм, финансов успех и на независима журналистика. Радиото има и редица награди – "Служба на обществото” на Световната асоциация NAB (2001), "Радио на годината” (2002 и 2005) и STANDART OF BUSINESS ETHICS, връчен през 2003 в София лично от принц Чарлз и неговия Форум за бизнес етика. Радио FM+ е съосновател и двигател на Асоциацията на българските радио– и телевизионни оператори (АБРО). 

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023