FM+, Fresh! и Star FM със "Златно сърце” от Годишните награди за благотворителност

Радио групата на "Болкан Броудкастинг” бе отличена на първите Награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност, организирани от сп. "Бизнес лейди”. 
 
В категория "Медии и социални каузи” Радио FM+, Fresh! и Star FM получиха приз "Златно сърце” за мащабната електронна кампания "Зелена България”. Проектът, разработен съвместно с МОСВ, има за цел да информира и възпитава ново мислене и поведение в българското общество, с грижа към природата.
 
 
На церемонията в хотел "Шератон” наградата получи лицето на "Зелена България” в ефира на Радио FM+Fresh! и Star FM - радиоводещата Калина Стефанова. "Щастлива съм от името на моите колеги да получа този приз, който е резултат от нашата екипна работа. Надявам се с кампанията "Зелена България” и с личния си пример, който даваме всекидневно чрез силата на нашия ефир, да помогнем за развитието на еко каузите и осъзнатата грижа към природата”, каза тя.
 
 
В рамките на "Зелена България”, Радио FM+Fresh! и Star FM организираха радио инициативата "Пести водата!”, интерактивната кампания "Изхвърляй разделно”, конкурс за детски рисунки на еко тема под надслов "Да опазим природата жива чрез нашите деца!”, тематични рубрики и интервюта. В програмните аудио елементи на трите радио станции бяха включени и тематични джингли - "Гласът на водата”, чиято цел беше да насочат по емоционален начин вниманието на аудиторията към темите на екологията и опазването на водните ресурси.

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023