GITR събира лидерите в предприемачеството от Източна Европа

За трети пореден път Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) организира предприемаческото състезание Get in the Ring - на национално ниво за България и като регионален домакин за Източна Европа.
 
Национален Финал
По време на националния финал в България, който се проведе 17.11.2015 г. в Интер Експо Център, София, бяха избрани два екипа – Bueno и ClaimCompass, в средна и лека категория, които да представят България на регионалния финал. Всички стартъпи, допуснати до Националния Финал, преминаха през ускорено краткосрочно бизнес обучение, създадено специално за целите на Get in the Ring, както и през менторска програма, с обхват не само преди самото състезание, но и след него с цел по-качествена обратна връзка и по-висока добавена стойност за всички екипи. Участниците в журито по време на Националния финал, които избраха българските стартъп компании бяха Кирил Петков, Ивайло Иванов, Стефан Гугушев, и Веселин Арнаудов. 
 
Регионален финал за Източна Европа
През 2014 г. Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) получи награда от международните организаторите в Холандия, да бъде регионален домакин за цяла Източна Европа. Тазгодишният финал включва участници от Сърбия и Монтенегро, Румъния, Молдова, Украйна, Македония, Словакия, Унгария и България. 
 
Състезанието ще се проведе от 18:30 часа на 14 януари 2016 г., отново в Интер Експо Център, София. Битките между участващите стартъпи ще се проведат отново в две категории – лека и средна, а журито ще се състои от добре познати български инвеститори, предприемачи и бизнесмени. Гостите на събитието могат да се регистрират и да вземат своите безплатни билети от тук. По време на състезанието публиката ще се наслади на истинска боксова атмосфера, награди, и възможност за запознанства с предприемачи, инвеститори и бизнесмени от България и Източна Европа. 
 
Международен финал
Краят на олимпийските игри ще бъда през март 2016 г. Двата най-добри отбора от Източна Европа в леката и средната категория ще имат възможността да представят бизнес идеите си в Колумбия сред стотици инвеститори и потенциални партньори.
 

Свързани новини

Александър Ангелов представя ЗарядBOX

05.05.2017

"Работилница за репортери" ни гостува

10.04.2017

"Часът на идеите" с DigiMark

24.01.2017

“JA Startup” сбъдва студентски мечти

23.01.2017

"Часът на идеите" ви кани в "Kлуб 24"

10.10.2016