Тенденции в дамските аксесоари през 2011 г.

Всяка стилна дама знае колко са важни аксесоарите. С помощта само на шал или колан можете да промените всяко облекло. Шалове, шапки, ръкавици, портмонета... всяко едно от тези малки неща има значителна роля в създаването на имиджа ви.

Чанти

При избора на чанта тази година можете да развихрите най-богатата си фантазия. Големите чанти през този сезон ще гарантират елегантност и изтънченост. Любителите на малките чанти не бива да променят вкуса си, защото портмонета също ще бъдат един от акцентите в модните тенденции. Подходящи са кожени материи, като изключително популярни ще бъдат чантите от плат.

Ръкавици

По отношение на този аксесоар през 2011 на мода ще бъдат различни цветове: черно, кафяво, бежово, синьо и виолетово. Развинтете въображението си, без значение дали се спирате на изчистен нюанс или на шарен модел. Единственото важно условие е цветът на ръкавиците да си пасва с този на облеклото ви.

Шапки

Тази година шапките ще бъдат украсени с пайети, щампи и апликации. Най-модерни ще бъдат плетените шапки, които могат да се носят както с палто, така и с по-спортно яке.

Шалове и кърпи за глава

Шалът е аксесоар, който никога няма да загуби своята актуалност .Бъдете уверени, че шалът ще привлече вниманието на околните. Цветът и моделът трябва да се комбинират с дрехите, но и да доближават до цвета на лицето и косата ви. Зимните шалове са пухкави и много дебели, като най-модерни са карираните модели и тези в шотландски стил.

Колан за кръста

Коланите, които подчертават талията, не са изгубили своята популярност. През студените месеци, коланът перфектно се съчетава с жилетки, пуловери, а защо не и с тънки блузи. Той може да се постави не само в зоната на талията, но и по-ниско долу, за да подчертава ханша и бедрата. Широките колани ще продължават да се носят и през следващия сезон, въпреки, че най - акстуални ще са тънките коланчета.Ще оцелите десятката ако коланчето е и лакирано. Подходящи цветове са бяло, черно, сиво, кафяво или бежово. Вие изберете вашето и започнете да обновявате гардероба си, за да се подготвяте за пролетта. Модерни са и коланите с бродерия, кристали, мъниста и златни нишки.

Бижута

Тази година модни ще бъдат веригите. Те могат да бъдат по-масивни или тънки, златни или сребърни, от метал или от пластмаса. Колиетата от мъниста също са актуални, като те могат да бъдат в разнообразни цветове или изработени от различен материал.   /БГНЕС

Актрисата Блейк Лайвли (Blake Lively), която заради неподражаемия си стил стана лице на Dior.