Наоми Кембъл призна, че е била наркоманка

В интервю за американското списание GQ, Наоми Кембъл споделя за своята бурна младост, факти, за които само се предполагаше. Тя призна, че е била силно пристрастена към наркотиците и алкохола.

"Светът ти се разкъсва пред очите. Не вярвах, че съм се превърнала в алкохоличка, но алкохолът върви ръка за ръка с наркотиците... Емоционално бях изчезнала. Не можех да усетя сама себе си. Просто исках да затъпя болката и взимах тонове вещества, като всички останали. Не харесвах това, в което се бях превърнала.", споделя супермоделът за началото на кариерата си по модните подиуми.

"Бях истинско парти момиче. Макар че започнах малко късно... на 24. Забавлявах се и накрая не можех да стана от леглото без да съм взела... не осъзнавах колко могъщи са тези вещества по отрицателен начин. Забавлението има своите последици... не усещаш как се самоубиваш. Бях силно пристрастена, но все още функционирах", продълважа да си спомня миналото Наоми.

" Много хора успяват да се спасят от този затвор, като Ерик Клептън например. Много от приятелите ми ме изоставиха, след като се ичистих, от което ме заболя", разкрива черната перла.

Наоми Кембъл и Владимир Доронин