Тормозили Victoria Beckham в училище

Victoria Beckham била тормозена в училище и чувствала, че не се вписва сред другите деца. Бившата певица от "Spice Girls" и настоящ моден дизайнер споделя, че не се разбирала с "готините деца" в училище, защото преследвала кариерата си под прожекторите и затова връстниците й я дразнели, пише бгнес.
 
"Мечтаех да бъда на сцената. Това беше труден период от живота ми. Тормозеха ме. Никъде не се вписвах… Бях амбициозна, полагах неимоверни усилия, уважавах учителите и правилата. След училище ходех на уроци по танци, пеене и актьорско майсторство, докато "готините" деца се криеха зад училището, за да пушат", разказва Victoria пред испанското издание на списание "Vanity Fair".
 
След края на "Spice Girls" съпругата на David Beckham стартира успешна кариера в света на модата и категорично не иска да се връща към времето на момичешката група. "Повече няма да правя това. За мен беше чест, че пях на Олимпийските игри. Бях толкова горда, че съм британка. Беше перфектният момент да кажа: "Беше чудесно. Много ви благодаря, но аз съм до тук". Трябва да знаеш кога да си тръгнеш от партито", казва Victoria относно слуховете за събиране на момичешката банда.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023