Jess Hart - падналият ангел

Както стана ясно вчера, Taylor Swift отново ще бъде част от ежегодното шоу на Victoria's Secret. Един човек обаче няма да види това на живо - досегашният "ангел" Jess Hart.
 
Австралийският модел със запомняща се усмивка не е била повикана да се присъедини към екипа, стана ясно, след като тази седмица обявиха кой ще разходи по подиума крилете и бельото на Victoria's Secret. И макар че никой не е обявявал официално причината за това, спекулациите са, че миналогодишната публична изцепка на модела и лошото й отношение към Taylor Swift бекстейдж са й стрували мястото.
 
През 2013 Jess обясни, че според нея Swift "не пасвала" на шоуто. Коментарът й имаше връзка с коментарите на зрители, че стройната изпълнителка можела да замести който й да е от "ангелите" без никакъв проблем. Явно усещайки се уязвена, моделът обясни, че според нея Тaylor никак не се вписва сред тях, защото се иска много повече от тяло, за да си от Ангелите - явно намеквайки, че каквито и да са тези качества, Swift не ги притежава. "Ние работим по 14-15 години, за да стигнем до тук. Иска се опит и самоувереност, които идват с годините", обясни австралийката тогава, добавяйки "Не знам дали би трябвало да казвам всичко това". Не, явно не е трябвало.
 
Jess по-късно се усети, че е прекрачила границата и пред сп. "Vogue" побърза да се оправдае, че думите й са били извадени от контекст, "но със сигурност си научих урока". Уви, явно е късно за покаяние, защото тазгодишното й отсъствие очевидно е част от наказанието й.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023