Cindy Crawford: "Моделите сега имат повече контрол върху имиджа си"

Cindy Crawford твърди, че Cara Delevingne има повече контрол върху собствения си имидж от нея, съобщава бгнес.
 
48-годишната красавица беше един от най-видните супермодели от близкото минало, а модната й кариера продължава четири десетилетия. Но Cindy завижда на днешните моделки като Cara Delevingne, Kendall Jenner и Miranda Kerr, защото имат достъп до социалните мрежи и могат да говорят директно с почитателите си и с по-широка публика.
 
"Тези момичета успяват благодарение на социалните мрежи да изградят собствения си имидж по начин, който не беше достъпен за нас. Например причината Cara да е толкова страхотна е, че тя успява да контролира образа си в социалните мрежи и има преки отношения с почитателите", сподели Cindy.
 
Тя дава някои съвети на момичетата, които искат да успеят в модния бизнес. Красивата брюнетка твърди, че трябва да се работи наистина усърдно и всяка задача да се приема сериозно. "Винаги съм казвала, че моделството е това, което правя, а не това, което съм. Това е работа и е истинско забавление, но моят съвет e винаги да сте навреме, да бъдете подготвени, да слушате. Според мен това е причината да имам толкова дълга кариера. Хората знаеха, че ще се появя и ще дам 100% от себе си. Това не е бляскаво, но подобно качество в тази капризна индустрия е от основно значение", счита Cindy.
 
13-годишната й дъщеря Kaia следва стъпките й и ще се появи във фотосесия за следващия брой на сп. "Teen Vogue". Crawford е решена да предпази детето си и ще й позволи да реши какво иска да прави в кариерата си. "Щастлива съм да я правя щастлива. Тя е само на 13 и е твърде млада, за да знае какво иска да направи. Но мисля, че докато правеше тази фотосесия и се забавляваше, разбра, че това не е само забавление, но и работа", казва Cindy. 

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023