Julia Roberts е новото лице на Givenchy (галерия)

Julia Roberts е новото лице на Givenchy, съобщава бгнес.
 
Звездата от "Хубава жена" участва в пролетната кампания на марката, съсредоточена върху класическия стайлинг и включваща жакети, дантелени ризи и красиви смокинг рокли. Julia е била поканена да стане лице на луксозната марка от творческия й директор Riccardo Tisci, който е развълнуван, че ще работи с 47-годишната актриса. Той смята, че Roberts представлява "изключително силната жена", въплътена в настроението на колекцията.
 
"Настроението на шоуто е свързано с тази много силна жена и Julia е нейна ярка представителка. Тя действително е представителка на моята жена, има силен усет към забавното и е много открита. Невероятна е като жена, много я обичам, тя е забавна, иронична, интелигентна, възпитана, всичко", сподели Tisci пред сайта WWD.
 
Роденият в Италия дизайнер искал рекламната кампания да бъде колкото се може по-честна и твърди, че "чистият" и "сериозен" стайлинг представя актрисата по "свеж, нов начин". Снимките са дело на фотографите Mert Alas и Marcus Piggott.
 
"Реших да я направя по-интелектуална, по-сериозна, по-чиста. Това е различен, свеж, нов начин да видите Julia. Харесвам реалността в кампаниите. Днес мисля, че е много модерно да бъдеш истински. Не искам да показвам само дрехите от шоуто, а това, което наистина продаваш...Мисля, че това е много честна кампания", обясни Tisci.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023