Още един ангел си тръгва от Victoria's Secret

Супермоделът Doutzen Kroes е втората манекенка, която прекратява своя договор със световноизвестната марка за бельо Victoria's Secret, съобщи бгнес.
 
Тя ще спре работата си с компанията през декември, защото й е било направено "по-добро бизнес предложение". Това съобщи творческият директор на компанията Еd Razek.
 
Според него не е имало конфликт между манекенката и марката и развалянето на договора е преминало без конфликти и враждебност. Razek добави, че Doutzen е "една от най-зашеметяващо красивите човешки същества на планетата" и е човек, който той обича и уважава.
 
Новината идва само дни, след като друга красавица напусна "ангелския отбор" на Victoria's Secret. Karlie Kloss също ще прибере своите крила, за да се насочи към други ангажименти.
 
Според източници на американското издание "Ню Йорк таймс" обаче двете красавици са напуснали заради ниско заплащане, което е много по-малко от това на някои от по-отдавнашните модели на Victoria's Secret като Alessandra Ambrosio, например. "Навремето в договорите се говореше за милиони. Сега става дума за суми от порядъка на 100 000", коментира източникът.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023