Как да направим евтините дрехи да изглеждат скъпи?

На всяка от нас се е случвало да купи евтин тоалет, за който после да съжалява, защото материята се е износила, или защото излъчването на дрехата не е такова, каквото на нея й се иска. Woman.bg представя съветите относно това как да накараме една дреха да изглежда скъпа, без значение колко реално е струвала, във всяка една ситуация.
 
Направи необходимите корекции 
Ако една дреха ти стои наистина страхотно и подчертава фигурата ти на правилните места, няма как тя да не изглежда добре на теб. Затова вложи малко пари, за да я подкъсиш, или пристегнеш на необходимите места и няма да съжаляваш.
 
Избягвай да се водиш по модните тенденции 
Искаш ли да изглеждаш стилно? Тогава на първо време е добре да се сдобиеш с класическите еталони за стил и елегантност, като малката черна рокля, коженото яке и строгия тренч - без значение колко пари си дала за тях. Съвет от нас: когато пазаруваш дрехи преди да дойде техния сезон, спестяваш пари и в същото време притежаваш качествени дрехи, на половин цена.
 
Прибави златни елементи
Златото внася необходимата доза аристократичност в тоалета, дори да е имитация, или аксесоарите да са само позлатени. Заложи на часовник със златни елементи и ще изглеждаш като класна бизнесдама. Само гледай да е умерено, за да не станеш като коледно дръвче.  
 
Носи дрехите на пластове 
Когато две не толкова скъпи дрехи се съчетаят правилно и стилно, се получава една скъпа комбинация. Заложи на неутрални цветове в гардероба и носи дрехите на пластове. Купи си поне едно строго сако с прав силует и го съчетай с каквото и да е. Купувай ефектни аксесоари, но с мярка! Не се води по евтините цени на цветни обеци, колиета и часовници. Каквото и да говорим, бижу в един ефектен цвят ще направи всяка дреха да изглежда прекрасно и скъпо, така че заложи на аксесоари - имитация на благородните метали.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023